Роми на протест в Раднево - бранят Пеев в ДАНС и парламентаризма (видео)

OFFNews Последна промяна на 15 юни 2013 в 21:54 41325 41

Ромите от Раднево подкрепиха Делян Пеевски. Кадър: bTV
Ромите от Раднево подкрепиха Делян Пеевски. Кадър: bTV

 

Умилителна демонстрация на напредналата интеграция в обществото и повишаващата се политическа култура сред малцинствата демонстрираха стотина "спонтанно" излезли на протест в Раднево роми.

Пред камерите на bTV оратори на необичайния протест обясниха, че са излезли в защита на парламентаризма. Мургавите представители на гражданското общество изразиха и дълбокото си убеждение, че новият председател на ДАНС ще се справи с мафията и корупцията.

Протестиращ заяви, че вярва в новият шеф на държавната агенция, който ще вкара в затвора Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Делян Добрев, който пък искал да бъде на мястото на Пеевски.

Една от най-върлите протестиращи дами в Раднево обаче дори не знаеше името на новия шеф на ДАНС. В рамките на две изречения жената успя да обърка името на Делян Пеевски три пъти, наричайки го "Пеев". Според нея, новото назначение за председател на агенцията щяло да помогне на ромите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.06 2013 в 16:46

Тази ромка не беше сигурна точно кой днес е раздавал парите Пе -Пе-Пеевски ли ?

17.06 2013 в 01:17

Пеевски ще си го върне тъпкано на Бойко, говори се, че оня му бил заложил бомбата дето гръмна до колата му в кофата за боклук, такива работи не се прощават, като не сработи "план А", ще има и "план Б" - ай на бас, че огнебореца е пътник, само въпрос на време кога и как...

17.06 2013 в 00:10

Само аз ли видях, че дори водещите едва сдържаха смеха си??? Ега ти цирка!!!

16.06 2013 в 22:24

Брат и аз съм съгласен точно казано един такъв винил е минимум 2000 лева минимум защото за моя шев скоро порачва подобно нещо но много по малко и се оръси 1500 лева да не говорим за нещо което е сиг 15 пъти по голямо от това което моя шев взе

16.06 2013 в 21:58

И тея ли ще ги оставим да ни дърпат назад!??

16.06 2013 в 20:34

Мургавите?? OffNews, моля, оправете тази глупост. Не подобава на журналист да пише по този начин.

16.06 2013 в 18:13

Апропо, днес, неделя, 16.06.2013, всички телевизии си предават стандартните глупости, като че ли никакви протести против правителството на Орешарски няма. Докато през зимата беше достатъчно двама души да кажат, че протестират, и веднага всички започваха да снимат и препращат репортажи от мястото на събитията. Ха познайте, защо е така!

16.06 2013 в 18:05

Е, сега вече е абсолютно ясно, кой плаща на ромите било да гласуват, било да правят митинги и протести. От това доказателство по-голямо и по-убедително не може да се намери. Остава само да се покаже и политическият търговец, който е изтъргувал този протест, както и политическият льолю, който се е сетил как да убеди народа и света, че българският народ е за сегашното правителство и за стоящите зад него партии, а не за нови избори.

Не че политическите партии, които са направили този прекалено голям гаф, не са ясни. Но добре е да знаем и хората, които толкова просташки са се проявили.

16.06 2013 в 16:53

хахахах А средно образование имате ли за да искате ?

16.06 2013 в 15:02

Платен репортаж -скальпен хитро от журналистите на БТВ .Журналисти Използващ различни тьнкости и хитрости за да защитават Новия Парламент-Орешарски .Журналистие Избират ,ромите ,като трета страна за да насочват вниманието и моделират мнението на хората .Надявам се ,че на всички ни става ясно ,че информацията ,която е написана е сглобена и измислена от някоя ….. .И накрая по-наи смешен начин се прави реклама на ‘Делян Пеевски’ : (Една от най-върлите протестиращи дами в Раднево обаче дори не знаеше името на новия шеф на ДАНС. В рамките на две изречения жената успя да обърка името на Делян Пеевски три пъти, наричайки го “Пеев“.) тези статии трябва да бьдат ,четени между редовете ,защото смисьльт им е различен и посланието е манипулативно заредено!!