Общинският съвет в Каварна: На 1 юли слънцето ще изгрее, нищо че Цонко Цонев ще е в Тутракан

OFFNews Последна промяна на 30 януари 2016 в 13:12 19660 26

Нина Ставрева.

На последното си заседание Общинският съвет в Каварна е приел декларация в подкрепа на кмета на града Нина Ставрева.

Документът е гласуван с 16 гласа "за" и един "против", съобщи PR-ът на Община Каварна Петя Мирева.

Мирева уточнява, че декларацията е провокирана от "медийните изяви на независимия общински съветник г-н Цонко Цонев, които са обидни атаки срещу хората в града."

Публикуваме без редакторска намеса пълния текст на декларацията:

ДЕКЛАРАЦИЯ

На Общински съвет – Каварна

Общинският съвет – Каварна изразява категоричното си несъгласие с поведението и медийните изяви на бившия кмет на общината Цонко Цонев.

От първия ден на полагането на клетва като общински съветник той загърби главното си задължение – да работи за благото на Община Каварна, пренебрегвайки елементарната политическа и човешка етика, като впрегна платения си антураж в злонамерена, нагла и безпардонна атака срещу новоизбрания кмет, а вече и срещу всички граждани на Община Каварна.

Каварна е хилядолетен град, със своя история, с трудовите си хора, с постиженията си. И животът продължава. На 1 юли слънцето ще изгрее, нищо че Цонев ще е в Тутракан.

Позорно е да внушаваш, че си незаменим, когато десетки хора от общината реализираха детските ти мечти, като в това бяха включени и полицията, общинската администрация, търговците в града.

Общинският съвет – Каварна декларира, че подкрепя действията на кмета – г-жа Ставрева, и водената от нея политика.

Вярваме във възможностите на специалистите да организират и провеждат харесвани от общината прояви.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.01 2016 в 23:28

Докато правиш свирки на Путин с шизофреничното си поведение сестро ... 1. Политическата ти кариера приключва по-бързо отколкото си мислиш 2. Никой няма да ти дойде. Бавно и славно си заминаваш. И не стига, че ще си забравена, ами дори когато си спомнят за теб ще е с погнуса, дрисло комсомолска

31.01 2016 в 04:50

Естествено е докуменът да е гласуван със 100% от местните чалгари. Тази година. Ще посрещнат Първи юли с Преслава, Ивана, и т.н. Удри, дагоеба, сипни по още идна рикия!
Пък Цонко ще бил в Тутракан, за чий кур ще ни е туй?

31.01 2016 в 00:13

Значи не само кметицата била тъпа селска пръчка, ами и всички съветници ! Еми честито каварненци, ще си тънете в мизерия и забрава, благодарете на новата си кметица !

30.01 2016 в 23:21

att: лицето играло си да фотошопне лицето на каварналийката.

А. Вероятно рамките са без стъкла - което е унизително, тъпо и смешно. Все пак, кметица, не Николета някоя или другата прецъфтяла пастърма Венета Райкова. Уж... Сериозна жена, ...пък простотии. Тоя смешен номер с рамките... а бе, туй да не е Хари Потър бе:). Или я снимайте с очилата - или без тях:)))

В. ЛЯВАТА ѝ ЗЕНИЦА е около два пъти по голяма от ДЯСНАТА:)) най вероятно нескопосан опит за премахване на т.н. red eye. Ako па не е пипано - да иде на дофтор! Бива ли така, Цоню пребори, а с различни зеница на снимката:)))

С. Във вътрешния ъгъгл на същото (лявото) око се вижда силно възпалена карункула, дразнеща направо. Вероятно остатък от "барването" с фотошопа.
А пък може и и да е от намигане, ишмари, кириз да е давала и да се е възпалила, ха, ха! :) Дано другаде не възпалена :))

И ЕДИН СЪВЕТ КЪМ ОФФтора на заглавието: " На 1 юли слънцето ще изгрее, нищо че На 1 юли слънцето ще изгрее ще е в Тутракан" Да го допълни:! ...На 1 юли слънцето ще изгрее...А ПОСЛЕ И ЩЕ ЗАЛЕЗЕ! И тогава ще се сетите, за бай ви Цоню....."

30.01 2016 в 22:49

Истината пичуе е в ХОРИЗОНТАЛНИТЕ ВРЪЗКИ както ни учи професора Дайно Евгениев. Шапка му свалям за Миндя-то и съм се зарекъл, че този година започва jazz-blues фест и у нащо село. Няма кво да ревете, че на власт дошла комунистка и очаквано осрала всичко изградено преди нея. Организирайте си сами и това е.

30.01 2016 в 21:51

Тези от антуража на бай Сланинко ще разсипят всичко свястно което Цонко направи преди тях.Лошо нещо е простотията,но тя пък ходи по хората. Тези кретени в ГЕРБ събраха де що има комунистическа измет в България.Повсеместно издигнаха кандидати отказали да ги издигнат от БСП. Той бащицата сигурно сънува правешкия си патрон и каквото му каже на сън го прилага на следващия ден.Не се притеснявайте "трудови хора" комунистите не са си отивали от властта. А БАНКЕНСКИЯ ПРОСТАК за това е поставен,за да ги пази!

30.01 2016 в 20:50

Тутракан ви зове!

30.01 2016 в 19:43

Разбира се, че ще изгрее - и ще грее, и ще пече тъпите путки каварненски, и умрялото ви село ще стане точно толкова умряло колкото беше преди 15 години. Честито - радвайте й се.

30.01 2016 в 19:11

Трудови хора? На снимката е млада, ама лексиката й е на комсомолска секретарка! Не съм жител на Каварна, но с рок- концертите си градчето стана известно по света и у нас, което привличаше туристи, съответно носеше печалба. Сега "трудовите" хора ще друсат чалга и ще чакат новата кметица да си...реализира моминските мечти!

30.01 2016 в 18:50

То няма как да си кмет 50 години, все идва време за примяна, нормално е. Ама защо не може да има приемственост, заради името на града ? Догодина никой няма да помни Каварна, камо ли това писмо !