Асен Василев: След изборите няма да сме с ГЕРБ, освен ако не стане драстична промяна

ПП публично обсъдиха успехите и грешките си в Пловдив

OFFNews 15 април 2024 в 18:30 5857 11

Никола Минчев, Кирил Петков и Асен Василев в Пловдив

Снимка Стопкадър Продължаваме промяната/Фейсбук

Никола Минчев, Кирил Петков и Асен Василев в Пловдив

Лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев, бившият премиер Николай Денков и депутатът Никола Минчев посетиха Пловдив за открит разговор за "успехите и грешките си" в Римския стадион.

Преди началото на събитието Асен Василев заяви, че не очаква на следващите избори да взаимодействат с ГЕРБ, освен ако там не стане "изключително драматична промяна".

Денков отчете свършеното по време на управлението на редовния кабинет, като най-голям акцент постави върху повишените пенсии. 

Бившият финансов министър Асен Василев заяви, че е учил как да прави бедни държави - богати.

"Това, което побърква ГЕРБ и ДПС е, че парите са записани в бюджета и не зависят от това послушен ли си на единия, или на другия”, коментира той.

Кирил Петков каза, че ПП са влезли с "чиста умисъл" в политиката, за разлика от ГЕРБ и ДПС. Той обяви, че Бойко Борисов и Делян Пеевски работят в пълен синхрон.

Попитан за компроматите, които в последните седмици се насочват към ПП-ДБ, Асен Василев отговори, че всичко трябва да се докаже. "Ако има нещо, съдът трябва да ги осъди, ако няма нищо - въпросът е защо се говори с журналистите, а не пред съда", заяви Василев.

През това време лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се включи на живо от среща с хвалещи го избиратели в столичния район "Подуяне". Той съобщи, че бившият кмет на София Йорданка Фандъкова ще води кандидат-депутатската листа на ГЕРБ за предсрочните парламентарни избори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

345

11

Джендо Джедев

16.04 2024 в 15:33

elvaquero,

Да извадим сопите, викаш, а? :D

12000

10

elvaquero

16.04 2024 в 10:18

Dolivo, трябва да си пълен идиот, за да си мислиш, че в БГ има демокрация и с механизмите на демокрацията ще постигнеш нещо смислено и устойчиво. Справка - последните 30 г. С този "демократичен преход" - толкова, без радикализация нищо няма да стане, ще има още от същото.

-10000

9

Българската участничка в Турнира на кандидатките за световната титла по шахмат при жените - Нургюл Салимова, претърпя трето поражение от началото на надпреварата в Торонто и второ срещу една и съща съперничка. В партия от Х кръг тази нощ 20-годишната състезателка от село Крепча беше принудена да се предаде след 88 хода с белите фигури срещу индийката Вайшали Рамешбабу, след като два пъти изпусна напълно спечелена позиция.

22548

8

dolivo

16.04 2024 в 08:15

30 години гледа, Балканец, гледа, и все разочарован.

Има нужда от Боец да съществува, има нужда и да има фанатична подкрепа от хора, които имат силно чувство за справедливост.

НО, нямаш идея как работи политиката и как се постигат реални победи.

За да победиш Борисов и Пеевски, за съжаление или дълга игра във времето, или сходна енергия. И няма как да излезеш "чист" от тоя сблъсък, защото свинята те здрависва с ръка омазана с фекалии.

Погледни реално на нещата и гледай малките стъпки напред, които се случват или не.

Радикалните платформи като Боец, да, добри са в сателит, но няма как да сработят по конструкция. Не само е БГ, а в почти целия свят. Пак да кажа, има нужда от тях.

Ако някой не е разбрал, демокрацията е система против гражданската война, защото това е най опасното, изтриващо малките стъпки напред с радикален замах. Това че е бавна, несправедлива към малцинства или акъллии които може и наистина да са прави, няма никакво значение в големия мащаб.

-1974

7

Владè

16.04 2024 в 08:01

Българската политика е септична яма от иванасевново и даже преди него време. Бъгаря осъзнат като такъв , вярва твърдо,че преди всичко е слуга,който се надява с трепет да стане лакей или кочияш , най ще да чисти изпражнения( с малки изключения - наричани от кочияшитв нихилисти и безродници)Като видиш главния файтонджия дето полга кубето пред руските попчета и клечи по мегдани , разбираш безнадежността . ПП и ДБ трябва да се събудят от розовите сънища . С " брънч" по македонските села Лена Бориславова няма да я разберат дядовците и мОмчетата. С тежката каденца на софийско дупе Николай Минчев по БНТ то само буди скръб и жалост , ако че да е млад и хубав...А Кирил да се напъне и всеки ден да казва нещо актуално и различно, но да се съветва първо с някой по умен , да не " вгорчава меда " с клишета. А че имат гигантска работа е вярно и не става от веднъж . Ако иска помощ , да дават резултати.

345

6

Джендо Джедев

15.04 2024 в 20:05

Бравата,

Така е, не са като хорицата на Боце - "Аз съм прост и вие сте прости...". Ганьовците си обичате чобаните! :D

345

5

Джендо Джедев

15.04 2024 в 20:04

Хаха, клетият балканджия, потомък на неутрепана от комунистите интелигенция, уж бил гласувал за ПП-ДБ, ма го разочаровали... Хахахахахаха! И агитира за формация, която няма никакъв шанс да мине 4-процентовата бариера. Каква класическа тактика! :D

Но и да предположим, че воплите му са искрени и наистина е гласувал за ПП-ДБ, ако любимците му от БОЕЦ влезнат във властта, ще са следващите, от които ще се е разочаровал и които ще оплюе. :D Такива като него са като някоя клета женица с по 4-5 брака зад гърбината си и отдаваща всяка несполука на тия говеда, на които е била пристанала. И хвърля око на шестото... Каква комедия! :D

100

4

Балканец

15.04 2024 в 19:54

dolivo,

едно време комунистите са избили голяма част от интелигенцията в България, но съм напълно сигурен, че твоето семейство не е пострадало.

22548

3

dolivo

15.04 2024 в 19:45

охооо, театър на разкаяния го играе тоя отдолу

тц тц, наглостта на трола няма срам

я кажи коя е партията алтернатива, която става и ще мине 4%?

100

2

Балканец

15.04 2024 в 19:16

Истински се срамувам, защото се доверих и гласувах за тези мошенници.

“Само истински идиот допуска една и съща грешка два пъти”

Но без ясно изявена десница, каква демократична държава очакваме всъщност?

След като огромна част от демократичното население на страната не е, и не може на този етап да бъде парламентарно представено, то следва тази общност да се организира.
Въпросната организация трябва да подсигури минимум гражданско движение, чиято главна цел да бъде упражняване на контрол над дейността на ресорите и подчинените им администрации.
Такава организация е сдружение “БОЕЦ”.
Безпощаден и безапелационен коректив, и като абсолютна 4та власт, в сегашната ни история се явяват “Биволъ” и “BIRD”



 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки