Протурски олигархичен комунисто-фашизъм

Николай Фенерски 03 юни 2013 в 08:13 10408 36

Николай Фенерски - редактор на алманаха
Николай Фенерски - редактор на алманаха "Резерват Северозапад"

 

Една позната по мейла ми вика, че дирила по думата „толерастия“ в жужеля и попаднала с безкрайно огорчение на една от статиите ми. Иначе по принцип харесвала текстовете ми, докато не попаднала на тоя. Не може да се угоди на всеки, това е ясно, ама на мене па ми е чудно и милионите франсета, излезнали на протест срещу браковете между геевете оняденка, ли са ксенофоби и атакисти? Бива да си подведен от пропагандата, ма чак па толкова. Ние, жените и мъжете, различни ли сме или сме еднакви? Докъде стигнахме - да питаме черното и белото дали са различни. Хората не са равни. Просто не се раждат еднакви и свободни в глупавия смисъл на думата свобода. Брак се сключва между различни по пол човешки същества и това е един от фундаментите на обществото. Ако почне да се сключва и между еднополови, тогива бракът ще запре да бъде брак, ще се превръне у некаква пародия с неясен смисъл. Значи по-големи католици от папата ставаме, коги допре до чеплезенье по разните му там теми за демокрацията и толерастията. Ма айде пак да повторим за неразбралете защитници на геевските права - немаме против да си бръкат, където си сакат по собствените си дупки и да си ползват гъзовете за квото си пожелаат, нито ни интересува болни ли са или здрави, отклонение ли е тоа хексулизъм или не е, обаче да ни се не качват на назе по главите и да не драпат за неща, които не им се полагат - брак, осиновяване и гледане на дечуре и други подобни. Те тава е, нема тука нетърпимост и ксенотакова. Ако щът да ме нарекат и ихтиозавър тия ора, я нема да запрем да си казвам видимата истина.

А като рекох атакисти, та се сещам и за последните изцепки на оня паляк Сайдеров. Я рекох ли ви, че некой ше напълни гушката предния път. Егое, сам той са е облажил. И така самоотвержено се фръга с гръдите напреде да се оправдава и да префръга топката на много удобните за префръганье у момента Цвинокио и Боки, че надушваме отдалеко многото нули - поне шест, а може и седем да са. Такъв хъс и патос се заплащат само с огромни суми, дето и за внуците да останат. Безхарактерна и продажна свиня се оказа Сайдеров, но такъв си е бил винаги и само можем да се радваме, че не сме гласувале за него никоги. Подведе и излъга толкова доуно и мръсно избирателете си, че требва сега да си наема охрана от тех да се варди, а не както лъже от гръбавите. Изплю се гадинката връз главите на електората си, ама колцина на негово место биха устояли на напъня? Хлъзгав и лигав хамелеон, който като си отвори устата и замирисва на гнило. Ама иначе на кон изкачил Околчица, популистът му долен. Ако не сте виждале олигархичен протурски комунисто-фашизъм, у момента правителството ни е точно такова.

Нема да можем да преживеем такова разложение. Не мрънкям, а констатирам - нема да ни издръжат силиците да издеяниме на таа поредна помия. Всекакви прогнози вече пущат из пространството най-различни сътвере, даже оня мишок Валери Симеонов с идиотската си телевизия се изказал, че тва правителство щело да падне още наесен или зимъска. Е па после него ли да чакаме да доде да ни опраи? Щото само тоа скатаджия не е минавал да ни онода. Сбръкана е работата и се не види отникъде светлинка и надежда. Къде го протестиращият народ сеги? Да не би да се нада на Орешара да опраи работата? На тоа размотвач и седенкяджия?

Междувременно ка си ги редим по повод непротестирането, неколко иляди човека се дигнале на протест у центъра на София. Ще има екшън-барети с Чък Норис ми се струва. И така и требва да бъде. А онаа шутка смърдела Манолова се чуди ората що протестирале, вика не давате толеранс на тридневното правителство, кое, вика, тейно решение било предизвикало протестите, немаме у какво да го обвиниме един вид сака да рече таа - ка да нема ма, овца рапатичава? И тебе ли нема у кво да обвиним? Айде да почнеме от тебе - организира акцията с отпечатаните бюлетини перфектно, душо кукурузена, само за тава заслужаваш оскар за главна женска роля. А новото правителство кво подхвана най-напреде - възобновяване на Белене поради взетите и поарчени комисиони от русняците, реформиране на службите за несигурност и връщане на каденето по кръчмите. Тамън свикнааме да излазаме навънка, и те ше се изсерат на метеното. Като толко сакат да връщат стари неща - да ебат да маанат сим картите от касовите апарати, ама сърце им не дава, нали? Щото таа ламя НАП лично творение на Орешара високомерен, нали, не иде сеги да ѝ намалят лапаньето на ламята. А връви да приказват за щуротии като пушенето, все едно то ни е най-големият проблем. Боклюци негодни са и само щото са команчи, требва да се протестира всеки ден до дупка. И като ги маанеме, да не допускаме разни гръбави мутанти и скатаджийски маймуни да се окикерват одново на власт, щото тогива вече ше се лее кръв. То бива, то може, ма да си имаме уважението. Бандитите требва да бъдат отстранени. Процесът ше е болезнен, ма ние сме повече и ше успееме. Ако не ние, дечурлиата ни. Гадините обаче са си планирале други работи и Орехарски беше насилствено въдворен на власт въпреки загубата на команчите на изборете, за да може да подкара наново краденьето у Белене. Декретът от Москва е бил взиманье на властта тука у тейните ръце и срещу тоа декрет нема партия, която да излезне.

Като рекох дечурлиата, 3 юни е международен ден против абортите. През 1956 година червеногъзите премахват съществувалата забрана за извършване на аборти. Явно тогива са забелезале, че народът почва да се размножава неконтролирано и са решиле да го редуцират. От онава време докъде началото на садраната ни демокрация прирастът ни е положителен. А днеска сме много надзаде у времето, некъде през петдесетте сме биле колкото сега, а набор 2012 е най-малкият от 1945 насам. Но нема страшно, ше стигнеме и нивото след Освобождението. Както е тръгнало. Според статистиките за тоа над половин век поради убийства, наричани аборти, не дишат въздуха на таа земя грешна около шест мильона и седемстотин иляди човешки същества. Правото им на живот е било отнето най-безцеремонно. Щото нали сме хомо сапиенси, да са ебем у сапиенсите тамън, и си мислиме, че щом е една мръвка месо, значи нема ни чуства, ни усещания... Ама има. После викат било теория на конспирацията тава планирано унищожение на народа български. Теория е друг път. Цела практика си е. Я са огледайте малко и па приказвайте.

За радост или съжаление - секакви ора се раждат по тоа свет. Раждат се нормални ора. Но се раждат и морални изроде като Телевизор Дудуков, по когото наскоро у Монтана фръгаха говна, ама не като метафора нещо, че некой да го овиква примерно или критикува, а у съвсем буквалния смисъл на фекалии. Аде нищо, родил са е вече, майкя му го е отгледала от е те таков кръпел, та да може сеги да се подиграва с ората. Той по едно време обеща да емигрира, па после явно е размислил... Трагикомик драматичен. Не, тоа е пародия на журналист. Един от главните виновници да си немаме работеща и уважавана журналистика. Може ли едно говно да изцапа друго говно да попитаме най-риторично? Щото според назе само се смесват, дето вика Чвора. И нема никакви конфликти - говно при говно отива. Давид Черни дали па не е бил прав у онаа инсталация - червено-сините кенефи са свръзани, от тех изплуват само разни дудуковци, маяманолевки, наместановци и други плъхове, за които кенефните лабиринти и ухания са естествен хабитат. Такива никоги не емигрират. Лошето е, че се и не досещат колко противни стават и продължават да се чеплезат, тва е поради умствената им ограниченост. Но ще доде и за тех един убав слънчев ден, у който ще се окажат от другата стран на нещата, низвергнати и забравени. И тогива сал ше мигат на парцале и ше се чудат откъде им е дошло.

А нефелната Плевня се чуди „какво се случи хората да са толкова недоволни“. Само един откровено глуповат или па извънредно нагъл тип може да изрече такива думи. Кое от двете си избирате, щото я залагам на пръвото? Верно бе, Роска, какво толкова са недоволни тия? Само протестират и нищо не прават, за да си подобрат състоянието, нали така? Ама ти, Роска, откъде да знаеш, че у всека една страна на света има и голем процент народ, който е трудно приспособим, слабо предприемчив, неспособен да оцелява и за него се грижат именно институциите. И тия институции не се грижат като дават наготово, а подпомагат народа с различни програми, умно измислени програми, не просто „временна заетост“ без трайни последици. Кво стана, а Роска? Тава да ви не е като с бай Марин, „благодаря ти, Мартине“, „благодаря ти, Росене“ - и айде тизе на приемче, коктейлче, самолетче, а оня тулуп у Рим на дръжавната ясла. Никоги ора като вазе нема да могат да разберат ора като назе. Така че тизе си се чуди що са недоволни ората, ама ако може на ум, че само създаваш нервено напреженее.

Абе като рекох Райков - видохте ли го тоа ръб ка се здрависва ухилено с бандита Хашим Тачи? Понеже немаха друг подръка едно време, и туриха у Косово тоа за лидер, откровена бандюга. А нашият празноглавец не можа ли у краткото си царуванье да не се срещне баш с него? Щели сме, мола ви са, да ги подпомагаме у така наречената „евроинтеграция“ - таа мантра ми е от любимите. Ше ме ентегрират те мене! Дедовеца ше ми ентегрират. Ебаси простотията е тва - все едно некоя родопска или разградска община да реши да става отделна дръжава и сръбският премиер да иде да стиска ръцете на сепаратистите. Я не знам за вазе, ма погнусата ми расте от ден на ден, дето вика Сухиванов. И пак не става дума за метафора и некаква интелектуална погнуса, а за телесна такава, свръзана с преобръщанье на чирвата и позиви за повръщане. Пролет е навънка, а у душите на ората е още зима. И нема да се сгрее, дордето не се види нещо свестно да стане.

Ма да речеме и нещо весело накраа. Не че е много весело де. Ама те, да пробваме. Некви си испански учени развиле нова хипотеза за изчезваньето на неандерталците. Биле изедени от хомо сапиенсите. И не е да кажеш, че неандерталците са биле от ГЕРБ, а сапиенсите от БСП и така нататика, просто единият вид изяжда другия, по-неприспособимият си заминава у историята, та упоменатите по-горе властитутки и журналистически проститутки са новият модел, новият антропологичен вид, който просто ше изеде нормалните ора. Ше мислим с какъв термин да назовем тоя нов хищен вид и ше ви кажем кво сме измислиле или па вие дайте едно рамо у назоваването. Сапиенсите консумирали неандерталско месо, а от зъбите на неандерталците си правели гердани. От зъбите на всички назе, бацета и бацки, властитутките и прислугата им ше си направат герданчета, тва предвиждам.

Малката надеждица си остава да свети у такива люде като отец Иван от Нови хан, който с помощта на хора от нормалния вид е купил у едно монтанско село 38 къщи, които ще станат дом за несретниците. Отец Иван требва да се заеме с организирането и на целата дръжава, ми се струва. Хубава мечта е това.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!