Електоралната 1 като 0

Николай Фенерски 13 май 2013 в 10:29 7724 16

Николай Фенерски - редактор на алманаха
Николай Фенерски - редактор на алманаха "Резерват Северозапад"

Николай Фенерски,

Severozapad.org

Щеме да строиме завод за полупроводници и цели и още по-цели проводници преду време. Не построихме никакъв завод. Тава, дето ората едно време са го построиле без пари, ние не можем да го боядисаме. И с пари не можем. Най-дълго през изминалите над дваесе години управляваха команчите. Като беха наследници на строителите на социализма, що не построиха баре един завод или фабрика за толко време? Нищо и половина. Нема дръжава, нема икономика. Сичко останало е бошлаф, порнографско шоу, мижи да те лажем, пустиняк и мизерия, у която участваме доброволно и усмихнато ние ентусиастите. Боли ме фара вече кой ше управлява. Нема кого да избера измежду боклуците на политическия пазар, така че думата избори е изначално лъжлива. Следователно тва не са парламентарни избори, а е шоу за парлама, колко да погледаме телевизор, да поарчиме едни парици и да са поплюнчиме. У момента имаме не заводи за полупроводници, а електорат, съставен от индивиди, които си мислат, че са единици, а всъщност са нули. При полупроводниците в сила е двоичният език на единиците и нулите. В едни условия полупроводникът пропуска сигнал - това е единица. В други не пропуска и това е нула. При парламентарните избори единици не са останали. Нулите не пропускаме нищо, не произвеждаме нищо и не избираме нищо. Ние нулите, умножени по какъвто и да е процент избирателна активност, даваме нула.

 

 

И язе, електоралната нула Н. Ф., още преду години бех пущил гласа си за продан. Напишете у жужеля „глас за продан публичен търг“ да видите кво ше ви излезне. Минаха цели 8 години от тогива. За съжеление никой не ебава да ми купи пропадналото гласче на електорална нула. И се разождам по стар неизкореним навик до секциите и урните... Урните с нашия електорален прах. Ратишките ги пущам вече деветнайсе годин. Пръв учасник съм у изборната демокрация. И разбрах какъв е смисълът на таа дейност с ратишките и расодките до секцията - тва е чиста психотерапия. Праим го единствено заради собственото си съзнание, че го праим и нищо повече. Пущане на ратишки заради самото пущанье и тва е. А Бойко Мазников по К1 е сериозен като некролог. И разпитва гьоновете един след друг.

А вчера било ден, викат, за размисъл. Я повторете, за какво? За размисъл - да размишляваш с черепносъдържимото по въпроса за ратишките. Па има ли обект за размишление? А и как размишлява нулата? И какви са резултатите от мислите и действията на електоралните нули? Партиите на Държавна сигурност и Статуквото режисират така нещата, че нулите се вълнуват, морето от нули изпитва страсти и драми, а резултатът е все в гъз. Работата е нефелна, четири партии влазат за парлама у онаа сграда, Мазников обсъжда тезите и анализите с ентусиазъм, срещу него се плендзават лидерите на разни политически сили... Гръбавата партия предложила парици на Воленчо, ма команчите му предложиле повече парици и работата става ясна. А отвънка пред ендекато на културата двайсетина лумпени и трийсетина платени идиоти прават ужким протести и подобие на провокации, та требваше да додат и каските с палките... Но всичко щеше да е приемливо и ненатрапливо, ако умният оператор пред ендекато не беше хванал в кадър още една чиста провокация. Която на некои може да се стори измислена, ма според назе нема нищо случайно - на дзаден план, зад така наречените протестиращи, в далечината на Витошка стръчи един билборд с туристическа реклама. Туристическа, ма колко да е туристическа, като на билборда пише само една единствена дума - Турция.

Та протестират некакви си тама, начело с Йоло Денев, зад тех пише Турция, а внушението го оставаме за телевизора - машината за миене на мозъци, гявола с рогата-антени. Сополете от диписито са както винаги доволни, тейните единейсе процента са жилезни. Команчите също се сметат за победителе. И гръбавите са победителе, Волен също... Четири победили партии и един загубил народ. А отзаде надпис - Турция. На българските парламентарни избори. А в деня за размисъл Телевизор Дудуков се насра у ефира и взе да маже с гобна и лайна небето и хоризонта. Оранжаво морето, оранжаво небето... Пачата М. Манолова била пущила сигнала - откъде разполага таа женица със „сигнала“, просто така ли го е получила? Да се съсредоточим, вика, връху фактите, а откъде тя самата знае за отпечатаните бюлетини От вашата куманистическа плесен спасение нема и на оня свет. Доуни сте и гнили и у чирвата. Та М. Манолова у комбинация с Дудуков спретнаха барабар с предизборните пресконференции на Съселя и Наместан един чудесен предизборен ден, компрометиращ свещеността и неприкосновеността на нулевия ми размисъл. И Дудуков насред сраньето си вика, че щел у понеделник да напущи дръжавата. Можем да идем да го изпратим на летището. Де тоа късмет. За съжаление паразити като него не напущат организма, връху който паразитират, дордето го не уморат се.

България е в колониално робство - тука Волен е много прав. Армията ни е с численост, с каквато е била осъдена да бъде след Санстефанския договор. Витков с лопатата взел 1,2 процента... НФСБ взели 3 и нещо... А ако тия разпилените проценти се беха обединили около патриотичната идея? Ако не се беха пръснали по егоцентриците и професионалните разпръсквачи на гласове?

А техниците в НОВА ТВ направиха една лека грешчица. Пущиха Съселя да приказва с надпис под него - Серьожа Мухин, Председател на ПП ГЕРБ. Стоя си грешката около минута, докато се усетиха. Ама некогашният кмет на Бела Слатина още одавна си го рече - едните са производни на другите. Грешката е верна.

Има нещо сбръкано у действителността ни. И постановката с отпечатаните допълнително бюлетини е същата като оная със стрелбата по Доган от упор. Сценаристите на тия сценки са извратени шегобийци. Те са всъшнос зловещи и кошмарни създания, наследници на убийците на Стамболов, Стамболийски, Алеко, Вапцаров, наследници на майор Газдов и Шахо Циганина, най-злокобните създания, раждали се по нашите земи некога, мутри от мутренски родове, натрупали капитали през така наречения преход и преди това по време на тейната куманистическа демонична власт... Така че днеска само се забавляваме с некакви балончета, изплуващи над водата, действието се развива на дъното и ние не знаеме кво става доле. Де викат ората при назе - даже и да ви го обясниме, нема да го разберете. Толкова е заплетено и тва с подслушванките, и другото с бюлетините, и третото с бъдещото управление на страната. Наще слуги се държат отново като наши господари.

А новите дъвки за балончета се наричат „програмно правителство“ и правителство на „гражданското съгласие“. Формула, кае Наместан, за стабилно управление... Бемли го кво значат тия щуротии. Дъвчат ги дъвките и куманистите, и турците, и Волен. Гръбавата партия требва сеги по заповед на щуката да иде у опозиция, ма те са втори ешелон на ДС и ше прават, квото им се нареди. Бетонирано статукво. И да е имало неколко истински протестиращи от последните зимни месеци, те са се претопили у партийните шествия. Омръзва ни да приказваме едно и също до безкрайност. Бандитите от четирите партии, спечелили изборите, требва да бъдат вкарани в затвора за национално предателство. Пожарникаря, Серьожа Мухин, Наместан и Болен ще изглеждат еднакво красиво зад решетки. И четиримата са милионери, които след изборите се качват по летателните си апарати и отлитат на своите си планети. Милионери са у евро. Подрапват си макарите, като излезнат зад камерите и ни се чудат на акълете да им се връзваме... А доле бедните да го духаме, както викаха у един исторически филм. Само не разбирам що са тия всичките заврънтулки, орнаментации и празнословия... Ако карат напреко, да си речът едно към едно нещата както са си, ей, ше ви бръснеме на сухо и ше си ви свлачаме кожицата, дорде мръдате, щеха да са ми по-симпатични. А таке се губим сред тейната измама и лицемерие, успеват за ме заблудат дори и мене, дето на десе приказки се не връзвам обикновено.

А микрофончетата на ТВ7 от оранжеви преду време взеле, че станале на червенки, тва е бъдещата придворна гъзоблизачница. Пребоядисале са се, щото така са им рекле работодателете им. И на Дудуков му напълниа гушката, от неколко места папка. Еш кво се пъне като гладен на сранье. Такова старание не е безплатно... Дудука сменя дудуците, на които свири редовно, ние си го знаеме. Подобието на журналис не само че е нагъл, ами е и глупав колкото бега бръзиа влак. Говньо говнени. А журналистите от „Ройтерс“ оняденка написале, че ни чака тегло след изборете, щото нема да може да се състави мнозинство и правителство. Тия ингилизи много умни бе, казват ни само нови неща. А да ни кажат занапреде какво да правим? Щото навръх неделята на Тома Неверни ние електоралните нули се умножихме по нула. Нулата всъщност е дупката, през която Тома е бръкнал, за да се увери, че раната е истинска. Нашите рани са истински. Ние самите сме и неверници, и страдалци. Изход нема, брайкя и сестрици.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!