Бащицата Путин като селски кмет – буфосинхрон и еквилибристика за балъци

Николай Фенерски 19 април 2015 в 18:25 11353 19

Здрастуйте, царь и батюшка, може ли у нащо село да оправите покрива на автобусната спирка, че всеки ден чакаме рейса и коги удари дъжд, подгизваме отсекъде, връъмугу и временце пропаднало, много мокро тая година? А, бащице родничък наш, може ли да кажете и на американците да запрат малко тоа харп ли е, марп ли е, че ептен пропаднааме с него, много студена пролет, сал дъждове и изпоизгориеме де що имаше запаси от дръва и кимур? Молим ти се, ти баща, ти майка, само това, а? Покрива на спирката и климата, не е много, нали?

Вкючване дирекно от село Горно Нанадолнище, чичо Цеко се е притеснил нещо и праща ммс от своа таблет: Царю справедливи, имам една малко по-деликатна молбичка къде тебе, дали би могъл така некак си да ми улезнеш у положението, че вече трети месец не съм си мандръсал жената, все за тебе ми приказва, той, вика, царят ще ни спаси, душите ни ще спаси, не само телата ни, всячески ще ни спаси, пръво на тебе, вика, ще ти запре рикията да не смучеш секи ден, после ше ми купи на мене пералня, че цел живот на ръка сгрибам... Та, царю справедливи, може ли ти лично да земеш вече некви мерки, че работата отвада на прибиванье? Казвам ти, ше ги натръта таа мойта куха лейка с едно дръжайе по гръбината, та ше забраи и перални, и телевизоре. Молим ти се, речи й на таа кокошка сеги от прямой ефир, че требва да ми дава законнополагащите ми се близости и ласки, щото ше станеме за резил на дръти години.

Кака Ганка от Левуново с въпрос от скайпа от чисто новия си лаптоп: Царю мой, кмете мой, мъжъ ми ме бие, пие и ме бие. Айде да не е секи ден, ма те през ден ми намества физиката. Може ли да додеш да му понатрошиш малко кокаяците, неговата семка долна, кой ме би тогива мене у главата проста за него да се омъжвам. Сеги вече не иде, дечурлия имаме, па и от ората ми е неудобно да се развеждам.

Баба Веца от Бръкачево е на преката ни видеолиния, чака за своя въпрос вече половин час: Господин кмете, царю честити, младо момче си и ми се видиш таферно. Не се издръжа вече, царю честити, е го е, Гергьовден иде, имах две агънца, откраднаа ми ги ония погане мръсни, огин да ги убие, не е леберално и толерантно сеги да им викам циганьор, ама аде речи ми ти на мене кви са? Молим ти се, яла тука у маалата, фани ги за гушите и им речи да си ми врънат ягнетата, че съм дигнала ръце и не знам вече кого да викам за помощ. Бог може да е високо, ама тизе, мой радной, си ми наблизо, по телевизора секи ден те гледам. Миналия месец десет кокошки ми откраднаа, да опалее таа палия, да им са не види и намерата тамън, знам, че е грехота от европейския съюз, ама те са си биле за мене винаги циганье и бел ден от тех не съм видела. Е го, у онава другото село Соколаре кмета ги лови редовно, връзва ги на площада и ги бие и те вече не краднат омразете. Молим ти се, царю честити, кмете мой, яла ги фани и ги бий и тизе тия наще погане миризливи да са поправат малко. Циганин сал от бой отбира. Жив тероризъм е тва тейното.

Повече от пет милиона въпроса са постъпиле по нашите канали. Имаме един въпрос и от група десетокласнички от град Смядово, изпратен по електрическата ни поща: Драги ни царю, ние сме седем момичета, които няма към кого друг да се обърнат за помощ, освен към вас. Нашите връстнички от други училища постоянно ни се хвалят, че спят с момчета, но на нас тези момчета не ни харесват, прекалено са ни женствени, обръснати и мускулести, а в главата са кухи тенекии. Ние всички ви харесваме вас, девствени сме и искаме вие да ни дефлорирате. Оберете нашите цветя, царю, само така ще се успокоим, а може и по едно дете да родим от вас, защото вие сте вождът на нашето велико племе. Това го учихме по история, там се казва, че нацията ни е непобедима, нито една война не сме губили, затова искаме да родим още смели воини на Родината. Изпращаме в приложението и една обща снимка в цял ръст.

Както забелезваш, драги зрителю чудесни, народът наш се вълнува от различни теми, но възлага всичките си надежди и упования на нашия цар и батюшка Владимир Владимирович. Може ли той да остане равнодушен към воплите и апелите на народа си – тва е риторичен въпрос, демек не изисква одговор и требва да си ногу тъп, че да се не сетиш. Също така требва да си ногу тъп, за да се връжеш на нашия душевен кеч (за борбата става дума), да поверваш слепо в нашата медийна мастурбация, постигнали сме невиждани режисьорски и сценаристки висоти, защото ние много добре сме си направили проучванията и изследванията, знаем с точност до десетохилядни какъв е общият коефициент на тъпота, така че нашият буфосинхрон се превръща във високо изкуство.

Нашият цар и батюшка още утре ще построи нов покрив на селската спирка, ще разбие всички системи харп по цялото земно кълбе, ще накара оная женица да изпълнява съпружеските си обязаности, за да облекчи чичо Цеко, ще хване и набие лично оня невъзпитан сеянин, мъжа на Ганка, да се научи той как требва да се отнаса към дамите, ще отиде у махалата на орките и гоблините от Бъркачево и ще въздаде справедливост, и пак ще бие, защото той много хубаво бие, приятно бие, а накрая ще докаже, че освен да бие, може и да дефлорира, като ще прескочи с царския си самальот и до Смядово. Той е пример и пътеводна звезда за нашите селски кметове. От него се учат те, когато се срещат със своя народ, когато му обещават, защото народът е затова, да се среща бащицата с него и да му обещава, такава им е функцията по подразбиране на поданиците. Те требва да навеждат главици, да слушкат и като му дойде времето, да се оплачат на бащицата. Ако може така въпросите предварително да са ги задали, продуцентите после ще ги организират. Продуцентите купуват канал в тубата за директно излъчване на индиректните въпроси и в интернеда, впрегнати са всички медийни канализации да не би случайно некъде на земното кълбе да остане местенце непокрито от пропагандата.

Мерзост, подлост и срамота е това целото шоо, подигравка със здравия разум, дъвка за умствено ограничените индивиди, които си представят, че битката на бащицата с лошите е истинска, автентична. Некой направлява мисленето ни. Некой се опитва да ни дресира. Знае, че дресурата винаги е минавала, и преди първата, и преди втората голема война, сега пак се е засилил нататък. Да пишеш срещу войната е като да пишеш срещу ледниците казва един циничен човек на един писател, написал книга против бомбардировката на Дрезден.

И ако некой случайно е имал съмнение в добрината на бащицата, това шоо разсея всички съмнения, той е част от големата игра. Той изпълнява поръчения и води пропаганда. За да се изпълни написаното в последните страници на Големата Черна Книга. Вие ако щете си вервайте в квото щете, знаците и признаците са налице, дори най-малкото, което е споменато там за едни знаци върху ръцете и челата на хората, днес е ясно какво точно означава и как може да бъде изпълнено. Обаче на народа му е гадно да му казваш истините, той си иска шоото с бащицата, не може без мозъчната си клизма и си умира да участва в тъпите им игри.

В следващия епизод очаквайте покваряването на датата 9 май, на която по принцип би било най-уместно да поменем паметта на милионите, превърнали се в брашно от кости, вместо да дрънкаме нови железарии, с които да плашим другите идиоти отвъд океана. След което съответно се очаква и техният отговор, на капутите пробити американски в поредната серия на бездарната трагикомедия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!