Dancing Stars се завръща по bTV

OFFNews 08 януари 2024 в 11:37 1355 0

Dancing Stars

Снимка bTV

Dancing Stars

Телевизионното предаване „Dancing Stars“ се завръща тази пролет по bTV.

Медията придоби правата за бляскавото танцувално шоу, в което звезди и професионалисти разкриват заедно красотата и емоцията на танца.

Предаването е по лиценз на BBC Studios и проследява известни личности от различни сфери, които научават, овладяват и изпълняват със своя професионален партньор вълнуваща и забавна комбинация от бални и латиноамерикански танци пред публика на живо.

В шоуто на bTV, което се завръща в ефира на медията след 15 години, ще участват известни личности от света на шоубизнеса, културния и обществения живот в България. Изпълненията на участниците ще се оценяват на живо както от жури, така и от зрителите на bTV чрез гласуване, а победителят ще бъде отличен със специална титла.

“Dancing Stars” е създаден през 2004 г. и бързо се превръща в световен феномен, който се реализира в 61 държави по света, сред които Австралия, САЩ, Индия, както и в много европейски страни. В САЩ популярното шоу е носител на 18 награди „Еми“ в категориите режисура, кинематография и костюми, а през 2021 г. за най-добра хореография за риалити програма. Във Великобритания печели „Златна роза“ за най-добро вариететно шоу за 2007 г., като се състезава с риалити програми от още 12 страни. Печели две награди за най-добро риалити шоу на наградите Tric, а през 2022 г. печели наградата „Must-See Moment“ на БАФТА (Британска академия за филмово и театрално изкуство). През 2023 г. поредицата печели националната телевизионна награда за най-добро предаване за таланти и наградата на БАФТА за най-добър екип на развлекателно предаване.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!