Нов трейлър на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка II" (видео)

ОFFNews 20 август 2015 в 18:50 8181 0

Дженифър Лорънс в главната роля на Катнис Евърдийн.

Дългоочакваните нови кадри от "Игрите на глада: Сойка-присмехулка II" вече излезе, разбунвайки духовете на феновете в интернет.

Последният филм от поредицата обещава истинска революция, напрегнат екшън и един истински зрелищен финал на сагата. Как Катнис ще успее да обедини всички 13 окръга, ще се върне ли Пийта към истинското си „Аз”, ще успее ли борбата срещу президент Сноу? Историята ще получи своя завършек на 20 ноември, когато "Игрите на глада: Сойка-присмехулка II" идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Четвъртият филм от поредицата проследява решаващия последен сблъсък между Катнис (Дженифър Лорънс) и президента Сноу (Доналд Съдърланд). Евърдийн се завръща в Капитола и на арената, където нейната сила и страст я превърна в надежда за потиснатите. Този път Катнис не е трибют, а лидерът на революцията, която цели да срине досегашния ред. Още една причина я връща в Капитола – Пийта (Джош Хътчърсън) падна жертва на Сноу и вече е оръжието, предвидено да я спре. Дали този план ще успее, или героинята на Дженифър Лорънс ще успее да се пребори за душата на своя приятел?


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови