Avantasia и Myrath идват в Каварна

OFFNews 22 април 2016 в 20:19 4977 4

Avantasia.

Avantasia и Myrath ще гостуват на тазгодишното издание на "Kavarna Rock Fest", съобщи сайтът "WeRock".

Той ще се проведе на 2 и 3 юли на стадион "Калиакра" в Каварна. От понеделник, 25 април, започва продажба на билетите в мрежата на Eventim на цена 55 лв. за един ден и 99 лв. за двата дни.

Титаничните Avantasia ще гостуват за пръв път в България и ще оглавят втората вечер (3 юли) на фестивала с двучасово шоу. Това е безспорно най-важния и голям рок опера феномен на нашето съвремие.

Преди Avantasia на 3 юли на феста ще свири метъл бандата Myrath, която през последните години си спечели достойно място в международните рок/метъл среди. Новият им албум “Legacy” е приет радушно от критиката и феновете.

Очаквайте съвсем скоро още новини около фестивала и бандите, които ще направят лятото в Каварна още по-горещо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

3

Red or Dead

22.04 2016 в 23:28

HI, Знам, че се “гъбаркаш“, но ето ти лесен начин да пиеш вода от извора на познанието с прекрасно аудио и видео доказателство;)

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5164273

Аз бих отишъл заради Мират....Авантасиа вече ги гледах, а за теб не знам дали ще те пуснат...умните...красивите...интелигентните...нали Каварна е вече е...НИЗВЕРГНАТА от “прогресивната част“ от матрЯла:)))

Ама ти пък може да се маскираш на “чекист“...нали си от старата дженерейшън...видял си 2 и 200....дори и в казарма си бил...сещаш накъде бия......щото като гледам повечкото списващи тук няма да различат истински пистолет от..воден.....

63994

1

Red or Dead

22.04 2016 в 20:59

Ей, НАЙ-ПОСЛЕ решихте да публикувате новината и....тук..

И двете групи идват с нови прекрасни албуми, като за мен тунизийците Мират са невероятна банда.Прогресив рок от най-висш клас обилно напоен с арабски “поправки“.....крайния резултат според мен е зашеметяващ.Много ми напомнят на други мои любимци от Ню Джърси - Симфони Х.........ето и поздрав за всички рокадии с последното видео на .........Мират!

https://www.youtube.com/watch?v=z2lztdrfrcw

 
X

Да помогнем на украинските деца!