Еко храни и подбрани продукти от био магазин Натурал

OFFNews 24 ноември 2022 в 16:02 3400 1

Снимка

Търсите еко фермерски продукти, здравословни храни и напитки с натурален, български произход, гарантирано качество и вкус? Вече няма да се лутате, защото био магазин Натурал е достъпен на един клик разстояние. При нас ще намерите любимите си био стоки за всеки хранителен режим.

Магазин Натурал отваря врати през 1997 год. в морския рай Каварна в красива и плодородна Добруджа. Отначало той предлага висококачествени, отгледани с любов фермерски продукти собствено производство от мандрата и кланицата си в село Вранино. Във времето, ориентирани към здравословната храна и продукти с натурален произход, собствениците го превръщат в био магазин с органични храни и екологични стоки, натурална козметика и биоразградими препарати за дома. Всеки, който се стреми към природосъобразен и здравословен живот ще бъде очарован от голямото разнообразие на подбрани висококачествени продукти.

Какво е усещането да пазарувате в био магазин Magazinnatural.bg? Невероятно! Ще бъдете обслужени от компетентен екип консултанти, които работят с отдаденост и грижа към клиента - той да се чувства максимално комфортно, обгрижен, информиран, задоволен от качество, вкус и разнообразие. Персоналът тук е не само колектив, но и едно голямо, задружно и сплотено семейство с една мисия – да предостави на клиентите продукти и любезно обслужване.

Собствениците на Магазин Натурал са ориентирани иновативно в растениевъдното си стопанство и собствена ферма, устремени към “зелена” икономика и в подкрепа на малки, но произвеждащи висококачествени чисти еко продукти, български и чуждестранни фирми.

В здравословния магазин ще откриете голямо разнообразие от натурални храни, напитки, козметика и аксесоари, произведени без химична обработки - чисти органични продукти. Всеки един от тях е лично изпробван и тестван от персонала, за да са уверени в предлаганото на клиента качество. Така работи тук политиката на пълно доверие, изградена към клиента и фирмите - партньори.

Асортиментът, предлаган във физическия и онлайн Magazinnatural.bg е голям и за удобство на клиентите е структуриран в няколко основни категории:

  • сертифицирани чисти еко фермерски продукти с български произход, от които разкошни телешки стекове и прясно мляко в млекомата;
  • храни и напитки за вегани, вегетарианци и хора с млечна непоносимост, като ядкови млека и сирена;
  • храни и напитки без глутен;
  • хранителни добавки;
  • захар, здравословни заместители на захар с ниско съдържание на въглехидрати, натурални подсладители, кафе, чай, олио, зехтин, оцет, сосове, различни видове нишесте;
  • селекция от семена, супер храни, сушени зеленчуци и плодове;
  • богата селекция качествени вина на български изби;
  • деликатеси и месни продукти, млека и млечни продукти, консервирани био храни, тестени изделия, ръчен хляб с квас;
  • био и натурална козметика;
  • етерични и базови масла, билки и билкови мехлеми;
  • аксесоари за всеки дом, подаръчни продукти;
  • всичко за детето

Сред предлаганите производители и брандове, освен месо от младо говедо, мляко и плодове от фермата са, фирми като Златното зрънце, Една птица, Натюр, Здраве за вас, Доби, Био класа, Велико, Багри, Родопа милк, ЗП Мариян Петров, Козарев, Зелена ферма, Заешката къща, Кравеферма Рогови, Сигмен, Salza, Skala, Maxspot, Rice Up, AEA, Fiorentini, Crich, Harmonica smiles, Hogarenas, Zido, Organique, Schar, Ener Zona, Babybio, Gullon, Leya’s Cookies, Turtle, I provenzali, Bettr, Sisinni, Dragon super foods, Pranarom, Ammi и още стотици доказани партньори.

Пълната гама от предлагани еко и натурални продукти може да разгледате на сайта на био магазин Натурал. Ако имате колебания относно избора или наличност на продути, не се колебайте да се свържете с техен консултант на тел: 0885096574 или на имейл [email protected]. Заповядайте!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!