Внимание! Такси № 1734 на ОК Супертранс - опасно за клиентите

22 юни 2012 в 02:27 15685 30

taxi-roof
taxi-roof

Агресивен таксиметров шофьор на ОК "Супертранс" нападна двама журналисти от OFFNews и 28-годишен младеж.

Служебният номер на таксиметровата кола е 1734.

Към 00:40 ч. на 22 юни, след вечерно дежурство, главният редактор на OFFNews Владимир Йончев и редакторът Георги Савчев се спряха до първото чакащо такси от колонката на Орлов мост.

След като шофьорът прие предложения от двамата курс до Студентски град, до журналистите се приближи и младеж, който е избрал сходен маршрут с журналистите.

Първоначално шофьорът се съгласи в колата да се качи и 28-годишния Павел, но след затварянето на вратите започна да изнудва пътниците всеки един да плати цялата сума за маршрута и да ги обижда.

След отказа на тримата да пътуват с толкова агресивен шофьор и излизането им от автомобила, последваха заплахи за физическо насилие.

Мъжът посегна да удари Владимир Йончев заради предупреждението му, че ще сигнализира на инспекторите на ОК "Супертранс" за обидите и заплахите.

Колеги на агресивния таксиметров шофьор се опитаха да го спрат.

При опит на Георги Савчев да запише номера на колата тримата бяха заплашени от хвърляне на камък.

Сутринта на 22 юни OFFNews сигнализира за опасността, пред която са изправени софиянци, на диспечерския телефонен номер на фирмата - през нощта линията на инспекторите даваше свободно заради късния час.

От сутринта номер 1734  е повикан. Досега не се е появил, няма го в системата, което означава, че таксиметровият шофьор се крие. Така или иначе – ще го намерим, заяви пред OFFNews в петък следобед инспектор Горчов от ОК "Супертранс".

От фирмата обещаха да информират OFFNews за развитието на случая.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!