Цветанов смени мястото си на гласуване

12 май 2013 в 10:21 1650 2

Цветан Цветанов, Снимка: БГНЕС
Цветан Цветанов, Снимка: БГНЕС

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е сменил в последния момент секцията, в която ще гласува, съобщава БГНЕС. 

От партията бяха обявили, че Цветан Цветанов ще гласува в старопрестолния град в 10:15 часа, като ще упражни правото си на глас в 71 секция, която се намира в ОУ „Вела Благоева”. От съображения за сигурност обаче той е сменил локацията и е избрал да гласува в хуманитарната гимназия "Св. Св. Кирил и Методий" в стария град на Велико Търново.

Пред училище „Вела Благоева” Цветанов е бил очакван от местни медии, които в последния момент разбрали, че той няма да дойде там. Вероятната причина за смяната на мястото е информация в социалните мрежи, че пред училището ще се  събират агитки на политически сили, недоволни от вчерашния скандал с открити бюлетини в печатницата на "Мултипринт" в Костинброд.

Прокуратурата обяви в събота, че там са открити 350 хиляди бюлетини, подготвени за транспортиране, при условие, че ангажиментите на фирмата към правителството за изборите били приключени на 8 май. Тогава е трябвало да бъдат предадени всички напечатани бюлетини. Собственикът на печатницата Йордан Бончев, общински съветник от ГЕРБ, обяви, че става въпрос за технологичен брак. По думите му става въпрос за около 160 хил. бюлетини, а не както обяви прокуратурата 0 350 хил.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!