Цветанов откри 1/2 подпорна стена и обеща другата 1/2 при победа на ГЕРБ

Последна промяна на 10 май 2013 в 12:07 4164 1

Цветан Цветанов, Снимка: БГНЕС
Цветан Цветанов, Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов откри новопостроена подпорна стена на реката в село Кесарево, община Стражица, съобщи "Фокус". Цветанов преряза лентата заедно с кмета на Стражица Детелина Борисова. Не стана ясно в какво качество бившият вицепремиер открива обект, който е публична собственост.

Заместникът на Борисов обеща при следващ мандат на ГЕРБ подпорната стена да бъде довършена изцяло, като бъде изградена и от другата страна на реката.

Цветанов бе посрещнат от десетки жители на селото по стар обичай с хляб (цял, не половин) и сол. Той им благодари, че през 2009 г. са подкрепили ГЕРБ и помоли за подкрепа и сега. „Нека разумът ни води на тези избори”, призова Цветанов.

Кметът Детелина Борисова заяви, че е внесен проект за изграждане на водопровод на главния път за Кесарево. Тя помоли да бъдат отделени средства от следващото правителство на ГЕРБ.

Цветанов се срещна и с англичанина Тони Рийс, който от шест години живее в Кесарево и за първи път ще гласува в България. Той ще гласува за ГЕРБ, тъй като харесва Борисов и Цветанов и не иска да се връща в Англия.

Паралелно предизборна обиколка в Свиленград направи и Делян Добрев от ГЕРБ. “Благодаря ви, че преди четири години гласувахте за нас, и ние не ви разочаровахме“, заяви бившият министър на икономиката и енергетиката.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.05 2013 в 16:10

Жалка работа. Жалко и за жалките хора, които подкрепят този жалък плешивец.