Сидеров влиза в голямата надпревара за 25 МИР-София

Последна промяна на 08 април 2013 в 13:59 2696 6

Лидерът на
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС

Две листи ще ръководи лидерът на „Атака“ Волен Сидеров за изборите през май. Той ще оглави списъците във Варна и ще участва в „титаничния сблъсък“ за 25 МИР-София. Там Сидеров ще се изправи срещу Бойко Борисов (ГЕРБ), Сергей Станишев (БСП) и Иван Костов (ДСБ).

На пресконференция в понеделник Сидеров обясни, че всички кандидат-депутати от листите на „Атака“ са „проверени хора“ с ясни възгледи, които са партийни членове. По думите му това е важен критерий за подбор, защото в противен случай никоя партия не може да гарантира за качествата на издигнатите кандидати.

„Всички са членове на централното ръководство или зонални отговорници, или обнластни координатори. Няма хора, които са външни, непринадлежащи към „Атака“. Няма подбрани хора на бизнеса, на шоу бизнеса, няма гълтачи на огньове. Въобще, няма сензационни личности, каквито напоследък някои партии издигат, за да бъдат по-интересни“, коментира Волен Сидеров.

Повечето от водачите на „Атака“ оглавяват листите в два изборни района. Сидеров обясни, че е поверил по два района на „хората, в които има най-голямо доверие“ и това не се дължи на кадрова недостатъчност.

Партията на националистите си поставя за цел да има мнозинство в следващия парламент.

„Ние ще заложим на яснотата и убедеността, че в България трябва да се променят икономическите и социални условия, за да излезе страната от колониалното робство. Това трябва да стане с радикални мерки, виждания и убеденост. За целта са ни неожходими малко над 120 депутати“, коментира Сидеров.

Сред водачите на „Атака“ са: Десислав Чуколов в Стара загора и Бургас, Волен Сидеров – в 25 МИР и Варна, Димитър Аврамов в Смолян и Кърджали, Павел Шопов в Пловдив и Ямбол, Станислав Станилов в Пазарджик и Габрово, Деница Гаджева в 23 МИР-София и 26 МИР София-област, Венцислав Лаков в Ловеч и Враца, Огнян Стоичков в Шумен и Търговище, Николай Александров в Добрич, Димитър Димов в Сливен и Гален Монев в Хасково.

Очаквайте скоро пълния списък с водачите на „Атака“!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.04 2013 в 12:51

Сидеров е единственият който не е обвързан с мафията, затова и олкова години го правят на какъв ли не
ако плащаше на медиите щяхте да го видите в друг образ
ама той като няма пари да дава на БТВ и разните други платени журналисти
чуждите корпорации и глобалния капитал няма интерес да се защитава националната икономика а да сме смачкани роби на глобалния капитал

08.04 2013 в 20:06

Сидеров е демагог, първеню, политически клоун и диагноза.
"Параноидното личностно разстройство се характеризира с прекомерна сензитивност, злопаметност и отмъстителност, мнителност, склонност към изопачено възприемане на околните, борбено и непреклонно чувство за собствена правота, склонност към патологична ревност, склонност за преживяване на изключителна собствена значимост, свръхангажираност с неоснователни "конспиративни" обяснения на събитията."
Волен има типична форма на параноидно разстройство

08.04 2013 в 19:59

Най-горе в дясно има търсачка. Има и отделен панел "Избори 2013". Ако преди да пишете, се поровите - или ако изобщо следите и този сайт с поне едно преглеждане ежедневно,
щяхте да сте видели, че има изброени листи и водачи - в предишни публикации - на Станишевите, на Бойковите, на Костовите хора и на Куневите.
Ама по-лесно е да си зъл и недоволен!
Вие си мислете за кого - все пак - ще гласувате, щото изборите са на прага вече. И колкото писане падна в тия дни, дано толкова акъл да не иде на вятъра. Поддържам си прогнозата - ще видите на 13 май 180 от същите депутати. Но времето се оправя - изберете си яка гьостерица от гората, дорде е време.

08.04 2013 в 18:12

Болен беше изчезнал от хоризонта, но по стечение на обстоятелствата посъбра малко Мат'рял и е готов да дестабилизира страната в интерес на шефовете си. Руска подлога!! На мен лично също не ми е приятно да го гледам на страниците на OFFNews.

08.04 2013 в 15:07

Подобна изчерпателност в представянето на лудият Долен, е по прилягаща за медийните му отрочета - телевизия и вестник Атака!

08.04 2013 в 14:52

ОФФнюз "атака " ли подкрепяте?

Или по някакви други причини не излъчвате канидатите от други партии?
 
X