Сидеров: Събудете се, време е за патриотично управление

Елица Мартинова 26 март 2013 в 09:09 1515 9

Лидерът на
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС

Време е народът да се пробуди, хората да действат като българи, като граждани и да гласуват за патриотично управление. Такъв призив отправи лидерът на „Атака“ Волен Сидеров пред БНТ.

По думите му партиите, участвали в управлението на страната през последните години, си правят погрешни сметки, че ще се възползват от протестите в страната.

„Много се лъжат тези политически партии, управлявали досега, които смятат, че всичко е преминало и ние пак ще си играем същите игрички. Аз забелязвам това в поведението на досегашната управляваща партия ГЕРБ, в предишните управляващи, които смятат, че идва техният час, но той не идва“, категоричен бе Волен Сидеров.

Лидерът на „Атака“ съзря „нездрава амбиция“ у ГЕРБ да поемат отново контрола над страната. Според Сидеров по удачно за бившите управляващи би било „да отчетат своите грешки и дори да се саморазпуснат като партия“.

„Време е за нов тип управление, за една революция в мисленето, за управление, което да бъде патриoтично, което да бъде за страната ни. БСП, НДСВ, ДПС, сини, ГЕРБ – те по един и същи начин поддържаха България в колониално робство, поддържаха доходите ниски, поддържаха чуждите монополи“, обясни лидерът на националистите и допълни: Моята програма е България да си върне ресурсите, да направи икономика – да произвежда и изнася, а не да бъде територия, ограбвана от чужди инвеститори, които са колониалисти – само извличат печалбата, не отварят работни места и поддържат аборигенски доходи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!