Сидеров поиска сваляне охраната на Цветанов, Доган, Янев и Петков

Последна промяна на 07 юни 2013 в 12:09 2729 9

Волен Сидеров в парламента. Снимка: БГНЕС
Волен Сидеров в парламента. Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров отново поиска свалянето на охраната на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, както и на Ахмед Доган, Яне Янев, и Румен Петков, както и отчет за сумата, похарчена за техните гардове от НСО.

Сидеров използва присъствието на премиера Пламен Орешарски на парламентарен контрол, за да прочете декларация от името на "Атака".

Освен за охраната на споменатите политици той отново постави въпроса за опасността от 1 юли да бъде увеличена цената на тока за потребителите (след първото заседание на кабинето Орешарски обяви, че увеличаване цената на тока няма да има от юли почти сигурно).

Сидеров попита още дали ще има ревизия на някои неизгодни за държавата канцесии, дадени на чужди компании, като тази за добив на злато. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.06 2013 в 12:05

Та има си човека законно право на мнение и право да го изкаже. Което не означава ти да имаш такова да го окачествяваш , като личност. И нямаме законово задължение да плащаме охраната на споменатите "особи" ( освен една друга охрана , в оградени места) А си прав - ще танцуваме според музиката. Целта е да се смени мотива , щот на нас пък не ни харесва!

07.06 2013 в 18:22

Боев -казвал ли ти е скоро някой че си изключително кух. Ти ли бе сине майчин се извъди най-големия умник в държавата да решаваш кой е за затвора. Нали се сещаш, че можеш само да се пениш по форумите. Другото е само в главата ти. Нещата са такива каквито са и свиквай с това.

07.06 2013 в 16:14

Аз си мислех, че отдавна е отпаднала държавната охрана за престъпниците. От какво ги пазят? Да не избягат при парите си в Ливан ли? ;)
Безумна работа - обикаля Цветанов с колите на НСО и демонстрира сила и влияние, като в същото време трябва да е в затвора. Борисов да си плаща сам за охраната ако се чувства застрашен, не сме му длъжни за нищо, точно обратното!!!

07.06 2013 в 16:13

Как ли ще го възприеме това Цветанов? Взеха му апаратурата за подслушване, сега и охраната да му вземат. Ще вдигне кръвно и той като Борисов!

07.06 2013 в 15:44

Да, прав е Сидеров - тези лица вече нямат право на охрана от НСО, тя трябваше вече да бъде снета, длъжностните лица които не са направили това досега трябва да дадат обяснения, също по въпроса за цената на тока трябва да се внесе пълна яснота със съответното решение; неизгодните концесии следва да се преразгледат. Всички тези неща са правилни, независимо кой е повдигнал въпрос, недейте само да спамите...

07.06 2013 в 12:50

Длъжни ли сме да им плащаме охраната на тези идиоти?Нали бяха ВИП политици,които се "грижеха за народа"?От кого ги пазят за наша сметка?Като правили ииотизмите,да си ги плащат!Прав е Сидеров,господа герберски подлоги!

07.06 2013 в 12:45

С такива предложения може да се изпъкне само , "като свински м@д@ в кал)!

07.06 2013 в 12:22

Не,
- Манолова спи
- Михов гледа камерите
- Бисеров е отвеян ако не си бърка отзад в гащите

07.06 2013 в 12:18

Най-после Сидеров! Липсваше ми! Незабравима снимка - на преден план Сидеров, зад гърба му Мая Манолова, като една орлица пази заедно с Михаил Миков бъдещия премиер и спасител на България!