От всички премиери аз съм най-големият експерт (видео)

OFFNews 16 май 2013 в 14:13 22040 69

Снимка: Сергей Антонов
Снимка: Сергей Антонов

Изказванията на Бойко Борисов по време на пресконференцията на ГЕРБ едно към едно:

“Аз съм от всички, които са били премиери, най-големият експерт."

"Първото място на ГЕРБ е истинската оценка за нашата работа през тези 4 години."

“Естествено е да се обадиш и да поздравиш лидера на партията-победител, а не да тичаш по телевизиите и да обясняваш, че си морален победител. Все едно “Левски” след вчерашния мач с “Берое” да обяснява, че е морален победител”.

“Новите избори могат да бъдат направени в рамките на месец – месец и половина. Нищо по-лошо няма да стане от това, което е в момента през това време."

“Господ ми е свидетел, че нямаме нищо общо с тези печатници.”

“Защо? Аз не знам за такъв запис. Незаконни неща не коментирам.” 

"Както е казано – глас народен, глас Божи. Както и да гледам резултатите – 97 е повече от 84. Пак ги гледам и на обратно – 97 е повече от 84 и то много повече. Три пъти ги гледам, като всеки ден слушам победители, но 97 е повече от 84."

 "Индиректно искам да благодаря и на лидера Валери Симеонов на Националния фронт за спасение на България. Това е медията, която и партията, която четири години, до последния ден е изказала всичко най-лошо за нас, това не попречи на един патриот да излезе и да кажа, че в края на краищата хората харесват Бойко. Вчера в една телевизия го чух."

"Най-добре БНБ в печатниците, да си ги отпечата и разпространи с полицейски коли и въобще да не влизаме повече в такива филми."

"На следващите избори трябва да се избегнат тези конфликти на интереси, защото няма как протоколите да се печатат при кандидат за депутат от БСП, което също е конфликт на интереси, бюлетините при някакъв, който аз не познавам."

"Докато при Корнелия Нинова разпита, за разлика от моя разпит, е минал много тихо."

"Завчера ми се обади главния редактор на „Труд” – ей така, да ме поздрави в личен план за победата. И това, което споделих с него, на другия ден го видях във вестника, без да бъда предупреден, без да ми се каже, че ще бъде пускано това интервю или каквото и да било. Но аз си патя от добрината и от главата, най-вече, с приятели, най-вече от приятели, така че повече и това няма да допусна."

"Защо Варна? И ще ви отговоря простичко: Защото, когато виждат магистрала „Тракия” до Бургас, си представят какво би било да работи вече трилентовият път, който ще работи от Русе до Варна; какво би било да стане магистрала „Хемус” в следващия програмен период, никога не станала, при нас станаха. Затова хората са гласували, убеден съм."

"Предполагам, че те (Станишев и Цветанов - б.р.) могат да се сблъскат със Станишев в канцеларията, защото и Станишев обяви, че ще си даде имунитета, давайки си имунитета."

(Към Сашо Диков) "То така станаха времената, че ти стана от най-остър, най-плах."

" Аз си говоря с Цветанов по 20 пъти на ден и в нас идват хиляди хора, и аз нито съм длъжен да помня, нито да споделям в дома ми кой идва. Толкоз."

"Няма какво да признавам, защото нищо не се е случило." ( за записа от Банкя)

"И там, където бяха метежите, сега бием категорично и хората отново…"

Първа част - избрани моменти от пресконференцията на ГЕРБ - част 1:

Избрани моменти от пресконференцията на ГЕРБ - част 2:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!