Нина Добрев е в София

Вероника Шербанова 31 май 2012 в 17:37 11151 3

Нина Добрев се снима с българските си фенове. Снимка: Facebook
Нина Добрев се снима с българските си фенове. Снимка: Facebook
В България пристигна канадската звезда от български произход Нина Добрев. Тя вече беше забелязана и от българските си фенове. В началото на месеца стана ясно, че канадската актриса с български произход Нина Добрев ще пристигне у нас, за да гостува на своите баба и дядо. Датата на пристигането ú, както и продължителността на престоя се пазят в тайна. Затова и феновете на Добрев останали изненадани да я видят на разходка по столичния булевард "Мария Луиза". Те веднага поискали да се снимат с нея и да получат нейния автограф. Звездата от "Дневниците на вампира" ни най-малко не се притеснила от вниманието на почитателите си и с радост позирала за снимка. Очаква се тя да остане известно време в София, където живеят баба ú и дядо ú, след което да се отправи на почивка на родното Черноморие. Нина Добрев е родена в София, но две години по-късно се премества със семейството си в Онтарио, Канада. Тя е един от малкото примери за успели българи и единствената ни сънародничка, която може да се похвали с кариера в Холивуд. Момичето стана известно с  участието си в хитовата поредица „Дневниците на вампира“, в която Добрев играе не една, а две главни роли и говори на български език. Сериалът се снима от 2009 г. насам и в момента е сред най-предпочитаните от младежите по цял свят. Епизодите са изключително популярни и у нас и се излъчват и по родната телевизия.

Всъщност, актрисата не крие произхода си и дори лично е вдъхновила екипа да вмъкне страната ни в сериала си. „Един ден сценаристите ме чуха да говоря по телефона с майка си на български език и им хрумна да направят Катрин (един от персонажите на Нина в сериала, бел. ред.) българка по произход. Беше наистина страхотно преживяване. Гордея се, че съм българка и се надявам, че съм представила добре България и че съм свършила добра работа“, заявява Добрев, която често разказва за страната си пред медиите в САЩ.

Нина Добрев не е единствената знаменитост, радваща се на голямо внимание сред тийнейджърите в България. В началото на месеца Селена Гомез пристигна в София за снимките на екшъна "Getaway" и предизвика истерия сред феновете си у нас. В продължение на дни те я причакваха пред хотела, в който беше отседнала, за да получат автографи и да се снимат с нея.
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!