Деца бягат от училище, за да дебнат Селена

Вероника Шербанова 08 май 2012 в 16:16 12034 2

Пет милиона лева за млади учители. Снимка: Сергей Антонов
Пет милиона лева за млади учители. Снимка: Сергей Антонов

Петдесетина деца вече втори ден бягат от училище, за да издебнат Селена Гомез пред Гранд Хотел София, а следобед към тях се присъединяват и част от родителите им.

Името на хотела, в който е отседнала Селена Гомез при посещението си в София, се пазеше в тайна. Мистерията беше разкрита от заклетите й почитатели само ден след пристигането ú в столицата. Оттогава те прекарват цели дни пред Гранд Хотел София с надеждата да видят Гомез, да поискат автограф и да се снимат с нея.

Вчера децата бяха решили да пропуснат последните часове в училище и започнаха да се събират по обяд. Днес желанието им да се срещнат със звездата ескалира дотолкова, че бяха окупирали хотела още около 8 ч. Явно учебните занятия са им се сторили маловажни пред възможността да зърнат любимката си, докато се прибира от снимачната площадка.

Селена Гомез е в България заради участието си във филма "Getaway" с участието на Итън Хоук и Джон Войт. Сцените се снимат през нощта между осем часа вечерта и осем часа сутринта. Затова през деня звездите си почиват. Това не е пречка за децата, които я причакват всеки ден.

Феновете споделиха пред OFFNews.bg, че дори са открили номерът на стаята, в която е настанена. По думите им става въпрос за 209 стая, прозорецът на която бил на втория етаж, петият отляво надясно.

Вчера родителите на много от децата бяха решили да се присъединят и да им правят компания в причакването на звездата.

Въпреки слуховете, че Селена си е тръгнала, които бяха пуснати вчера, феновете са категорични, че тя е в хотела и рано или късно ще я дочакат. Във Фейсбук обаче вече има групи, обединяващи се около каузата да навият Селена Гомез да дойде в България, но този път не за да снима филм, а за да пее.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!