НДСВ: Знаем как да решим проблемите на хората след 12 май

Елица Мартинова 08 май 2013 в 16:41 1482 1

Христина Христова, НДСВ
Христина Христова, НДСВ

„Хората трябва да направят правилния избор на 12 май и да гласуват за политици, които са доказали, че знаят как и могат да решават проблемите на хората” – каза лидерът на НДСВ и съпредседател на Коалиция „Център – свобода и достойнство“ Христина Христова.

„Ние от Коалиция “Център – свобода и достойнство” съчетаваме опита на партия като НДСВ, която е минала през два успешни мандата на управление и Народната партия “Свобода и достойнство”, която е носител на нови идеи и не е обременена с неизменните негативи на властта. Затова призовавам хората, които ги е грижа за бъдещето на България, да изберат отбора на отличниците на изборите – № 6 в интегралната бюлетина”, допълни още Христова.

Христова подчерта, че кабинетът „Борисов“ е оставил куп нерешени проблеми, а кризата в България се е задълбочила от некомпетентното и авторитарно управление на ГЕРБ.

Лидерът на НДСВ е водач на листите на Коалиция „Център – свобода и достойнство“ във Враца. Тя взе участие в почистването на катедралния храм „Св. Апостоли“ в града.

„Нашата инициатива е под мотото „Да почистим пътя към храма“, но целта ни е по-висока – да запазим душите си чисти и да съхраним българската духовност в тежки времена“, посочи Христова.

„Жалко е, че сега, в Светлата седмица след Великден, която е натоварена с много очаквания за по-добри перспективи, предизборната истерия, предизвикана от партийното противоборство, руши доверието на хората в демокрацията и институциите. Ние се борихме и успяхме да наложим нов морал в политиката, който, уви, беше забравен”, коментира още председателят на НДСВ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!