Quantcast

Христина Христова: НДСВ ще е фактор в следващото управление (видео)

OFFNews Последна промяна на 04 май 2013 в 15:21 1611 4

Христина Христова, НДСВ
Христина Христова, НДСВ

Христина Христова, председател на НДСВ, връчи днес наградите на женските отбори по ръгби след турнир, който се проведе на спортния комплекс на НСА в София.

"Здравейте, винаги съм се възхищавала от жените, които са спортистки, защото съчетават спорта с много женски грижи и задължения, които имат във своя частен живот, в своя семеен живот, в своя професионален живот, в обогатяването на своето образование и в кариерата, която обикновено е блестяща.

Тези, които са в спорта, винаги правят блестяща кариера във всяко едно отношение. Желая ви нови спортни успехи, нови житейски успехи, много радости. Живота ви да бъде изпълнен с много радост и много любов, защото нито в спорта, нито в друга професия, нито в живота може да се постига нещо без любов. Бъдете живи и здрави", каза Христова на спортистките.

Христина Христова отговори и на няколко въпроса на OFFNews по актуални теми, а именно - подслушванията и предстоящите избори.

По темата с подслушванията тя заяви: "Мисля, че това което се случва, е недопустимо. То е ужасно. То е толкова деморализиращо, то е толкова демобилизиращо хората. Те изпаднаха в едно много тежко състояние. Българите изпаднаха в състояние на липса на усещане за справедливост.

В България, когато чуха на най-високо ниво в изпълнителната власт, сред магистратите какво се говори, как се търгува с влияние, как се злоупотребява с власт, мисля, че трябва да се търси политическа отговорност. Нямат място в политиката лидерите на политическата партия, която управляваше и допусна това".

"От НДСВ и от коалицията, в която сме - "Център - свобода и достойнство", хората да очакват голяма изненада. Коалицията ще бъде в следващия парламент и ще бъде незаобиколим фактор в управлението", заяви Христова.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.05 2013 в 09:08

Не само за това , но те продадоха БТК и ЕРП тата, което е национално предателство. Също така може би още си издържат партията то техните комисионни. Ако не бяха спрели царя до сега да е изсякъл стара планина и би я изнесъл за Гърция и Турция. Не че сега несе сече де . Застанете на пътя за Девин и на 10 минути ще видите как минават натоварени тирове с отсечена гора заминаващи за Гърция и Турция. Съсипаха държавата тия мафиоти , а няма кой да ги спре....

04.05 2013 в 22:19

Кой?

04.05 2013 в 19:22

Хихихихихихихи....

04.05 2013 в 16:35

Дано, а ма на дали, както се казва. Не би било лошо, защото в тази коалиция има стойностни личности, но мисля че бившите симпатизанти на НДСВ още са гневни за мераците на царя.