Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

НДСВ: Чрез нас гласът на хората ще бъде чут в парламента

05 май 2013 в 14:19 3405 1

НДСВ, Асеновград
НДСВ, Асеновград

Коалицията на НДСВ и НПСД ще бъде сигурен участник в новия парламент. Чрез нас гласът на хората ще бъде чут там, заяви председателят на НДСВ Христина Христова на предизборен митинг-концерт в Асеновград на коалиция "Център - свобода и достойнство" на НДСВ и НПСД.

На концерта дойдоха повече от 1000 души. В концерта участва ансамбъл „Вакали“, специален гост беше Наташа Джорджевич.

"Вярвам, че номер 6 в интегралната бюлетина е печелившият номер за всеки български гражданин, защото този номер ще осигури достоен живот за всеки от вас", обърна се председателят на НДСВ Христина Христова към събралите се асеновградчани.

"Въпреки мрачното време трябва да положим усилия, за да изгоним тъмните облаци, които 24 години задушават българската икономика и свободната воля на хората. Затова е важно на предстоящите избори всички български граждани да гласуват и с избора си да очертаят по-добри перспективи пред страната и децата си", заяви пък председателят на НПСД Корман Исмаилов.

Организатор на концерта бе водачът на листата на коалицията в Пловдив област Кемал Тинев, на концерта присъстваха още Соломон Паси - водач в Пловдив, Минчо Спасов - водач в 24 МИР в София и в Ямбол.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!