Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

МВР търси заподозрян за атентата

Юлиан Христов 16 август 2012 в 13:06 3132 3

МВР разпространи нов фоторобот на заподозрян за атентата. Снимка: МВР
МВР разпространи нов фоторобот на заподозрян за атентата. Снимка: МВР

МВР разпространи фоторобот и копие от неистинска книжка със снимката на мъж, за когото има данни, че е свързан с терористичния акт на летище „Сарафово“.

От полицията имат данни, че лицето е свързано с атентата от 18 юли и разчитат на съдействие от всеки, който знае нещо за мъжа. Единственото, с което разполагат като данни властите, е, че той се е представял с фалшиво свидетелство на управление на автомобил от американския щат Мичиган. Вероятно той се е подвизавал под различни имена. 

Гражданите, които са го виждали или имат информация за него, могат да сигнализират в най-близкото поделение на МВР или на телефон 112. Анонимността им е гарантирана.

Всяка информация ще бъде от изключителна полза за разследването. Тиражирането на непотвърдени данни и версии за терористичния акт е манипулативно. Създава негативно усещане в обществото и пречи на обективното разследване.

Както първи OFFNews.bg съобщи, полицията направи серия от проверки по следите на предполагаем помагач на атентатора от Бургас. Проверките на полицията бяха в хотели в София, а по-късно и в други градове на страната. Униформени полицаи са търсили в регистрите на хотелите човек, регистриран под името Брайън Джереми Джеймс. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews