Муса Палев: Протестите срещу мен са организирани от ВМРО

Последна промяна на 23 юни 2013 в 17:35 2760 7

Муса Палев
Муса Палев

Протестиращите срещу мен са подведени от някои лица, известни на всички, но не мога да кажа имена, защото не мога да го докажа. Това заяви пред бТВ в първото си интервю областният управител на Благоевград Муса Палев.

Вестта за назначението му предизвика протести пред областната администрация в Благоевград, които продължават и до момента, и Палев и досега влиза "на пръсти" в сградата.

В крайна сметка той назова политическата формация, които "организира" протестите - ВМРО. На въпрос имат ли според него ГЕРБ пръст в протеститем той отвърна "не бих казал за ГЕРБ, не съм видял техни представители.

Макар и назначение на ДПС, Муса Палев заяви, че бил номиниран не от друг, а от премиера Пламен Орешарски. 

Запитан дали ще подаде оставка, Палев повтори популярната напоследък фраза, изричана от министър-председателя, от лидера на БСП Сергей Станишев и др. - "най-лесно и най-безотговорно ще е да си дам оставката". Той заяви, че ще се оттегли, ако се докаже, че има вина за нещо в миналото си. В отговор на обвинението, че няма нужното образование, Палев каза: не е вярно, "имам магистратура", но не даде повече подробности.

"Мен кучета ме яли, но какво казваме на религиозната общност, която представлявам - вие винаги ще сте второ качество хора и нямате право да заемате ръководни постове?"

На въпрос кога ще отиде на работа, при протестите, които го чакат ежедневно пред областната администрация, той каза: когато си приключа ангажиментите, които имам.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.06 2013 в 23:45

Къде го Бареков да подаде сега сигнал до Цацаров?

23.06 2013 в 22:54

По-голяма част от твърдият електрорат за жалост гласува за тях защото се страхува ! Ако някой познава хора от този район които имат смелост да говорят ще разбере какво точно имам в предвид.

23.06 2013 в 20:27

Защо ДПС е недолюбвано. Обяснявам за неразбралите. Тази "партия" с твърд електорат поради липса на какъвто и да е морал политгически и човешки, може да качи на асансьора на властта когото си поиска, стига той да си плати. Примери: Йордан Цонев, Христо Бисеров, Делян Пеевски, Камен Костадинов и т.н. Депутати, министри, зам. министри, обл. управители, кметове, общински съветници.

23.06 2013 в 19:41

Муса бег, направо си за Цацаров

23.06 2013 в 18:52

“Мен кучета ме яли, но какво казваме на религиозната общност, която представлявам – вие винаги ще сте второ качество хора и нямате право да заемате ръководни постове?”

С това изказване и бам - директно в прокуратурата и ДПС да изчезва като партия. Не съм от Атака и никога не съм им симпатизирал, но че ДПС по същността си е етническа партия (банда) и като такава е противоконституционна е факт и това трябва да престане. В интерес и на турци и на мюсюлмани е това да се случи и да имат най-накрая истинско представителство във властта!

23.06 2013 в 18:28

Казваш на един педал, че е "педал", а той се жалва, че го наричаш така, защото бил мюсюлманин!?

“Мен кучета ме яли, но какво казваме на религиозната общност, която представлявам – вие винаги ще сте второ качество хора и нямате право да заемате ръководни постове?”- ами да го изберат за религиозен водач на тази религиозна общност, а не да намесва религията си в светските отношения!?

Блъска те един идиот с магистърска степен, докато си караш колелото, и те потрошава...ти му теглиш едни майни, а после те осъждат за расизъм и антисемитизъм, защото си напсувал евреин, а отгоре на всичко бил черен!?
Къде го удряш - къде се пука!?

23.06 2013 в 18:24

Няма значение кой те е номинирал хората не са те избрали. Колко от този район са гласували за ДПС та да ги управлява човек на тази партия ?!