Михаил Константинов: Този парламент е заченат в грях и живее в грях

OFFNews 05 август 2013 в 16:13 2690 3

Проф. Михаил Константинов Снимка: БГНЕС
Проф. Михаил Константинов Снимка: БГНЕС

Този парламент е заченат в грях и живее в грях, обяви математикът проф. Михаил Константинов в интервю пред "Фокус".

„Предполагам, че на всички депутати това им е ясно. При този резултат, който се случи на 12 май, този парламент не можеше да бъде жизнен и той не е.

Това е цирк и безобразие, но това е положението. Трябва да се отиде на избори през май догодина. Да си пожелаем успех там и като гласуваме, да мислим за кого гласуваме.

Трябва да се готвим отсега да мислим какво избираме – дали искаме да си оправим държавата или да продължаваме да живеем в блато”, коментира още Константинов.

На въпрос дали ГЕРБ е била конструктивна опозиция досега в 42-ото Народното събрание, професорът отговори: „Тъй като всичко е цирк, не виждам как опозицията ще е в ред. Там невинни няма и даже бих казал, че всички са виновни. Ние не разбрахме, че една държава се управлява като се въведат правила, а не като се сменят личности”.

Михаил Константинов беше шеф на "Информационно обслужване" при управлението на ГЕРБ и беше отстранен от този пост от служебния премиер Марин Райков заради политическо изказване в подкрепа на партията на Бойко Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!