Илияна Йотова: Само прокуратурата трябва да отваря папката "ГЕРБ"

07 май 2013 в 16:33 2025 2

Илияна Йотова. Снимка: БГНЕС
Илияна Йотова. Снимка: БГНЕС

400 млн. за подслушване, 400 000 нови безработни и 100 000 закрити фирми. Така ли се управлява държава? ГЕРБ трябва да бъде сложена в папка „Архив”. Там е мястото на Цветанов и Борисов и само прокуратурата трябва да отваря тази папка.

Това каза в Пазарджик Илияна Йотова, която е кандидат депутат на Коалиция за България в област Пазарджик.

Йотова обясни, че всеки глас за малка партия би разпилял вота. „Точно на това разчитат от ГЕРБ. Всеки глас подаден за ГЕРБ пази имунитета на Цветанов”, категорична е тя.

Според нея след управлението на ГЕРБ равносметката за България е повече от трагична. „Днес 7 милиона българи едва свързват двата края, но за миналата година България е номер 1 по най-нови милионери. Това обаче са кумците на Цветанов, приятелския кръг на Борисов и близките до ГЕРБ фирми, които печелят обществени поръчки. Затова за България се говори за страна като от третия свят”, каза се Илияна Йотова.

Тя е категорична, че точно по тази причина БСП отива на тези избори с ясното съзнание за промяна. „Ние не сме новите месии, но поемаме ангажимент минималната работна заплата да е 450 лв. и да отворим 250 000 нови работни места. Затова БСП е алтернативата. Ние носим новите решения и стабилността”, каза още тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови