Движение БГ: Борисов да се откаже от имунитета си

Борислава Бибиновска 26 април 2013 в 20:18 3108 12

Лидерът на
Лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева, Снимка: БГНЕС

Борисов да се откаже от имунитета си като кандидат за народен представител. 

За това призоваха от  Движение "България на гражданите" на извънредна пресконференция по повод изтеклите тази сутрин записи на разговори между  Борисов, Найденов и Кокинов.

"Бойко Борисов не отрече тези разговори, неговото обяснение за тях е да се представи като жертва на подслушване, но по никакъв начин не оспорва съдържанието на разговорите", заяви Йонко Грозев, секретар на "Движение БГ".

По думите му в разпространените записи между Борисов, Найденов и Кокинов има достатъчно данни за извършено престъпление срещу правосъдието.

С този разговор пада маската от лицето на ГЕРБ и от лицето на Бойко Борисов, който се опитваше да ни убеди, че миналото му от 90-те години е забравено. ГЕРБ управлява държавата по мафиотски без никакво отношение към институции и закони. Всичко е на принципа на мафията “ти на мен, аз на теб", допълни още Грозев.

Председателят на “Движение България на гражданите” Меглена Кунева заяви, че политиката не е място за мафиотски уговорки.

Тези, които говорят по начина, по който чухме, ще се избият един друг, допълни Кунева.

Това е радиация. Днес е годишнината от Чернобил. Оттук нататък радиацията ще я дишаме и ще я поглъщаме десетилетия напред, каза още Меглена Кунева.

Самата тя е останала шокирана от изнесените записи.

Кунева изтъкна, че днешните събития показват нуждата от реванш на нормалността в държавата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews