Борисов се подигра с БСП заради СПИН скандала

Последна промяна на 25 август 2012 в 14:17 1680 5

Премиерът Бойко Борисов Снимка: БГНЕС
Премиерът Бойко Борисов Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов се подигра с БСП и предизвикания от едно изказване СПИН скандал.

"Разпоредил съм на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и на заместник-председателя на партията Цветан Цветанов да изработят и изпратят окръжно по всички структури на ГЕРБ, в което да се разяснява на членовете на партията как да се предпазват от СПИН/БСП.
Много е важно да се избягват всякакви контакти и да се вземат всички предпазни мерки, за да се избегне зараза със СПИН/БСП. Особено след станалите обществено достояние саморазкрития, които говорят за напреднало заболяване и деформации в тази партия, въпреки напредналата й 100-годишна възраст”, заявява Борисов пред агенция "Фокус".

Изказването, предизвикало недоволство в червените редици, бе на секретаря на БСП Антон Кутев. Той заяви пред "Всеки ден":  „Отдавна твърдя, че социализмът има нещо общо със СПИН. Предимно се предава по наследство и по полов път. В нашата партия е нормално наследниците да стават социалисти просто заради бащите си".

В отговора на това червената депутатка Корнелия Нинова  заяви, че изказването на Кутев е обидно и го призова да се извини за сравнението.

В изявление, разпространено до медиите социалистката каза, че е „абсолютно недопустимо член на Изпълнителното бюро на партията и секретар, който се занимава с медийната политика, да прави такива изказвания и внушения“.

„Категорично не приемам изказването на колегата Кутев и нямам обяснение – защо го е направил. Смятам го за обидно към много социалисти и за отблъскващо към много млади хора. Призовах го да се извини и да се оттегли от поста, който заема”, каза още Нинова.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.08 2012 в 00:41

БСП е по-лошо от СПИН заразата. То напреднала форма на Проказа,която вони на корупция .

26.08 2012 в 02:04

Знаеш ли, онова време беше странно, и е трудно да бъдат съдени повечето хора, за действията им тогава. Не че собствените ми спомени са от масови явления, но помня отлични хора и офицери, които отказаха да се деполитизират, за да ги оставят на мира да бъдат нормални инженери и научни сътрудници, а после стискаха зъби додето разтурят партийната организация отвътре, понеже имаше и такова чудо, и чак после с влудяващ сарказъм върнаха партийните си книжки, които пък бяха задължителни за разни категории специалисти, независимо от убежденията им.
Беше отдавна, някои вече не са и живи, а някои и досега работят отлично, и с някои дружа. Повечето останаха честни хора и тежки професионалисти в областите си, а ето че някои са го ударили на политика. Както я разбират и умеят. Въпрос на личен избор и разбиране за чест ...

25.08 2012 в 21:45

...Последната му длъжност във ВИПОНД е завеждащ катедра. През 1990 година напуска системата на МВР със звание майор от запаса. Повод за това се оказва т. нар. "деполитизация" на силовите структури в държавата, като той формално отказва да се деполитизира.

25.08 2012 в 17:07

Представител на треторазрядната неономенклатура на БКП, в каквото си качество са явява Борисов, тръгнал да дава мнение за вътрешен конфликт в БСП! ... На това се вика - Присмял се Пърдел на Смърдел! Хахаха!

25.08 2012 в 14:26

Нашият славен МП очевидно в предишния си живот е бил шипков храст. Много обича да се закача. Лошото е, че днес управлява България досущ като шипков храст. Не че имам сантименти към БСП. Ако в някой друг живот се преродя в пън, може и да гласувам за тях, подобно на другите пънове.