Ексклузивно Президентът назначи служебния кабинет. Стефан Янев става премиер (пълният състав)

Бойко: Да намериш изкъпан човек в Севлиево не е лесна работа

Последна промяна на 22 януари 2013 в 16:18 7944 10

Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС

„Сега ще ходя в Севлиево, защото там се оказва - да намериш изкъпан човек в Севлиево не е лесна работа", каза премиерът Бойко Борисов в края на посещението си в Габрово днес, след като откри проект за газификация на града.

"И там сме дали пари за проектиране, за воден цикъл, разбира се, те не могат да се похвалят с такова ръководство. Надяваме се кметът да се поучи от Габрово, което е ефективно - заедно с газоснабдяване – си прави водоснабдяване, канализация, за да може след копаенето, и след като асфалтират - да бъде новичко”, уточни той.

„Ако имаме вашия глас през юли, така както ми се случват всичките неща, с голяма радост ще открием и тунела на Шипка. Така, като си правим "Тракия", "Марица", "Струма" – все мечти на българите”, агитира Бойко в Габрово.

И кметът на Габрово - Таня Христова, и кметът на Севлиево - Иван Иванов, са от ГЕРБ.

В Севлиево има проблем с водоснабдяването от години и всяко лято градът е на воден режим. Тази година през октомври кметът на Севлиево обяви бедствено положение заради продължителното засушаване в района.  

Тежкият воден режим, който се въвежда всяко лято в града, тази година започна още през юли и на хората в Севлиево съвсем не им е до шеги на тема воден режим.

Бойко се опита да се пошегува и с габровци със следния виц: "Три котенца се родили, в първите няколко часа те са слепи. Те са слепи и като ги питали, казвали, че са от БСП. Но като прогледнали и се осъзнали, вече станали от ГЕРБ."

По-късно в Севлиево той се изказа малко по-меко за хората, които го управляват: „Искам да поздравя кмета и министрите, защото лятото, когато дойдох, доста ви се карах. Имало е ефект, защото това, което сте свършили в момента – още тази година ще има села, които ще забравят за проблема.

Аз мисля, че в рамките на тази и следващата година ще се реши проблемът. Това, че за 20 години това не е оправено, изобщо не ме учудва. Същото беше и в Габрово”, коментира още Борисов.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.01 2013 в 21:02

ako behme edna normalna durjava tozi idiot 6tqhme da sme go mahnali

23.01 2013 в 19:38

Какъв може да бъде коментарът на един най обикновен гражданин на държавата:"Боже прости ни,ние сами си избрахме този прост,арогантен и лъжлив човек! Някога комунистите са били много по умни от нас и са определили,че от тази тиква освен пожарникар,нищо не става!"

23.01 2013 в 09:30

Честито на смотаняците, избрали селянина с кучетата от Банкя! По тъп премиер не може да има, хак да ви е.

23.01 2013 в 09:10

И в този ред Ц.Ц.

23.01 2013 в 09:07

СМЯААААААААААААААААААААААХ . . НА НАШ ГРЪБ. .

22.01 2013 в 20:10

Прост,по-прост,ББ!

22.01 2013 в 18:01

На мене мечтата ми е тебе и всичките ти поддръжници да ви видя на въжето :)

22.01 2013 в 17:04

О0о0о0о-о-о-о, колко е ПРОООЗЗЗЗ :}

22.01 2013 в 17:04

Куклата Ку-Ку на предаването едно време се превърна в Бу-Ку... Само незнам кога ни е било по-смешно - тогава ли, сега ли...

То, ако е останало нещо да го спаси този народ, това е ЧУВСТВОТО ЗА ХУМОР!

Е, разбира се не това примитивното, което шества по телевизиите... Как успяха с що-годе талантливи актьори да докарат толкова тъпи скечове - незнам! Обаче... Хубаво, че министерската свита на Боко запълва зеещата пазарно-интелектуална ниша ;)

22.01 2013 в 16:48

Дай му власт и му гледай сеира.
От Люти чушки: "Ако нямаш мозък в младица, не го търси в бяла брадица."