Бареков подрежда евролиста от самотни майки

Мая Младенова 23 септември 2013 в 15:32 7788 62

Николай Бареков
Николай Бареков

Николай Бареков ще подреди листата си за Европейски парламент само от майки, като самотните ще са с предимство. Листата ще оглавява самият той и с нея ще се бори за депутатски места в Брюксел на вота догодина, разкри журналистът в интервю за в. "Конкурент".

Ще бъда водач на листата и призовавам Борисов и Станишев да заповядат, тъй като нямат кой знае каква работа в България, казва Бареков.

Листата си от кандидатки за евродепутати той ще попълни чрез конкурс. На личния му сайт майките с политически амбиции могат да пускат автобиографии, като друго изискване към тях е да говорят чужди езици и да имат подходящо образование, разяснява Николай Бареков.

"Цялата листа ще бъде само от майки и ще се нарича „Евромайки”, обобщава той.

От думите му става ясно, че се надява да повтори успешната формула на италианския комик Бепе Грило. "Грило вкара стотици хора, част от които бяха безработни, но отстояваха своите прави. Той беше разкритикуван, че ще се разпадне италианския парламентаризъм, че ще му се разпадне групата, напротив. След изборите той се очертава като първа политическа сила, най-голямата партия в Италия и както виждате успява да отстоява интересите на своите избиратели", казва журналистът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!