37 членове на ГЕРБ напускат

Последна промяна на 16 юли 2013 в 16:30 5962 1

Логото на ГЕРБ.
Логото на ГЕРБ.

37 от членовете на ГЕРБ-Свищов са подали заявление за напускане на партията, съобщи БТА.

Сред подалите заявление за напускане е и бившият депутат от Парламентарната група на ГЕРБ в 41-вото Народно събрание Аспарух Стаменов. Като причина за напускането си, той изтъква мнението си, че партията е ръководена от хора, които не следват идеите за откритост и прозрачност.

Стаменов обясни, че сегашният депутат на ГЕРБ Георги Марков през 2010 г. е бил номиниран за председател на партията в Свищов. Тогава Изпълнителната комисия не го утвърдила, защото след проверка били установени факти, които, според Цветан Цветанов, биха могли да дискредитират ГЕРБ, съобщава bTV.

"Какво се случи след три години, че именно по настояване на Цветанов Марков бе поставен на избираемо място и сега е депутат от ГЕРБ в 42-рото Народно събрание”, изрази възмущението си Стаменов.

Той каза също, че в Свищов е широко известен факта, че Георги Марков е свързан с фирми, източвали ДДС, които се водят досъдебни производства.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.07 2013 в 21:50

ТЕЗИ МРЪСНИ КОПЕЛЕНЦА НАПУСКАТ, ЗА ДА КРЕПЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО - НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО, ЧЕ НЯМА КАК ПОДОБНИ БОКЛУЦИ ОТНОВО ДА СА В ПАРЛАМЕНТА И ЗАТОВА ГЛЕДАТ ДА СЕ НАЛАПАТ ДОКАТО МОГАТ !

ДАВАЙТЕ ДА ГИ ИЗМИТАМЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ !!!
 
X