VIVACOM и Huawei търсят модерните потребители с изявен стил

OFFNews 05 октомври 2017 в 12:48 3136 0

VIVACOM и Huawei излизат с ново предложение към българската аудитория и то е колекция от серията LITE на първия китайски бранд, който присъства в престижната глобална класация Interbrand.

Трите устройства, избрани за колекцията, са: P9 Lite Mini, P10 Lite и Honor 8 Lite. И трите модела комуникират стила Lite като отношение към живота - с лекота и позитивизъм, а всяко от устройствата търси своя притежател с характерен стил.

От Lite колекцията Huawei P9 Lite Mini е най-новото попълнение в порфолиото на VIVACOM. Той е с обновен дизайн на корпуса, изключително тънък (едва 8 мм) и със заоблени краища. Телефонът е подходящ за хората, търсещи елегантност във всичко, което притежават. Освен на стила, този модел залага и на сигурността. Достъпът до съдържанието му е защитен чрез сензор за пръстови отпечатъци, като собственикът на смартфона сам може да избира нивото на достъп до различните му функции.
Притежателите на Huawei P9 Lite Mini ще разполагат с 13MP основна камера и 5MP селфи камера с множество режими за разкрасяване. И двете камери позволяват снимането на тъмно благодарение на вградената LED светкавица. Сред важните му характеристики са още 5.0” HD IPS LCD дисплей, четириядрен процесор на 1.4GHz, гнезда за ползване на 2 SIM карти едновременно, и всичко това на достъпна цена.

P9 Lite Mini е предназначен за всички, за които стилът е предимство и за които телефонът е не само устройство, а и ценен аксесоар. VIVACOM предлага телефона най-изгодно с тарифен план Smart L – за 10.90 лв. на месец.

Lite концепцията се допълва от още два модела. Huawei P10 Lite е за артистичните и активни градски хора, които обичат да споделят, а Honor 8 Lite подхожда на решителни и динамични натури, за които сигурността и бързината на връзката са от основно значение, за да реагират мигновено на всяко обаждане.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови