Прогнозите за цените на Bitcoin и Litecoin са несигурни поради банковата криза. Може ли предварителната продажба на Metacade да бъде алтернативна инвестиция?

OFFNews 30 март 2023 в 12:31 748 0

Metacade
Metacade

Крипто пазарът е навсякъде от началото на банковата криза, включваща SVB. Въпреки че това може да е идеална възможност да се илюстрира стойността на крипто, изглежда, че цената на Litecoin не е сигурна как да реагира на ситуацията. Има обаче алтернативен вариант, който може да предложи по-добри възможности за инвестиране: токенът METACADE MCADE.

MCADE: Огромна инвестиционна възможност

MCADE токенът на Metacade, който сега е в последния си етап на предварителна продажба, представлява нова парадигма в игрите, която може да предложи по-добра възвръщаемост в сравнение с традиционните криптовалути. Това се дължи на факта, че MCADE работи в разрастващата се област на Web3 игрите, а не като алтернатива на традиционната банкова система. Този сектор се разраства бързо и в резултат на това MCADE може да бъде по-добър вариант за инвестиция от биткойн, лайткойн и много други наследени криптовалути.

В известен смисъл MCADE може да се разглежда като възможност за растеж на инвестициите, а не в същата категория като много крипто токени, тъй като представлява платформата Metacade, чиято стойност е предназначена да расте в стойност, тъй като печели повече потребители и увеличава приходите.

Web3 Gaming и предложението за стойност на MCADE

Web3 игрите се отнасят до революция в онлайн игрите, която използва блокчейн технология, за да позволи сигурни, прозрачни и децентрализирани игрови изживявания. Платформата Metacade има за цел да използва тази технология, за да осигури гейминг изживяване от следващо поколение за потребителите. MCADE токенът служи като валута в тази платформа, позволявайки на потребителите да имат достъп и да извършват транзакции в екосистемата Metacade.

Потенциал след предварителна продажба на MCADE

Въз основа на подробностите за предварителната продажба на токени и потенциала на платформата Metacade, стойността на MCADE трябва да се повиши след предварителната продажба поради неговата полезност в екосистемата Web3. Докато потребителите се ангажират с платформата, те ще изискват от MCADE достъп до различни функции, като покупки на игри, транзакции в играта и абонаменти.

В резултат на това търсенето на MCADE вероятно ще се увеличи, когато повече потребители се присъединят към платформата. Освен това платформата Metacade все още е сравнително непознат проект, който непременно ще види поскъпване, щом се разчуе. Също така е важно да се обмисли бъдещото листване на MCADE на борсите, тъй като Metacade казва, че ще бъде листван на централизираната крипто борса, Bitmart като начало, а също и на децентрализираната борса Uniswap.

Общ преглед на платформата Metacade

Платформата Metacade ще бъде платформа за игри Web3, позволяваща на потребителите достъп до набор от игри и приложения, захранвани от блокчейн технология. Той е проектиран да бъде достъпен, сигурен и децентрализиран, с фокус върху предоставянето на завладяващо игрово изживяване за потребителите. Платформата използва различни технологии, като smart contracts и NFT, за да осигури безпроблемно и прозрачно игрово изживяване за потребителите.

Това са по-напредналите функции на блокчейн технологията, които обикновено се игнорират от тези, които се интересуват само от проследяване на цената на биткойн, нищо повече.

Основни характеристики на платформата Metacade

Metacade е цялостна платформа, която предлага различни възможности за печалба на своите потребители. Той ще има модел за игра, за да спечелиш, който позволява на геймърите да печелят награди за своите умения и постижения в игрите. Освен това, Metacade има и състезателен модел на игри, при който потребителите могат да участват в турнири, за да печелят награди. Очаква се тези турнири да предложат високо ниво на конкуренция и ще изискват MCADE жетони за участие.

Друга уникална характеристика на Metacade е неговата инициатива Work2Earn, която включва табло за работа, за да могат потребителите да се свързват с Web3 и компании за игри, за да намерят следващата си роля. Потребителите ще могат да печелят награди за тестване на нови игри, преди да пристигнат на платформата, за да предоставят обратна връзка и да подчертават грешки. Тези игри може да са от външни проекти, изградени върху платформата, а също и от разработчици, които са получили Metagrant.

В допълнение, Metacade ще включва модел Create2Earn, където потребителите могат да допринасят и да се ангажират с общността на Metacade, за да печелят награди. Те ще бъдат възнаградени за споделяне на алфа, публикуване на рецензии и взаимодействие с други членове. Тази функция е предназначена да стимулира ангажираността на общността и да помогне за насърчаването на силна и жизнена общност около платформата Metacade.

Metacade също представи своята спецификация, интелигентен договор и екип за одит на Certik, за да гарантира сигурността и прозрачността на платформата. Този одит ще помогне да се уверят инвеститорите, че предварителната продажба е легитимна инвестиционна възможност и платформата е защитена.

MCADE може да надмине традиционните крипто активи
Платформата Metacade има потенциала да революционизира индустрията на игрите, като предоставя напълно нови игрови изживявания. Използвайки блокчейн технологията, Metacade има за цел да осигури нов поток от приходи за разработчиците на игри и играчите чрез MCADE токена.

Бъдещето на MCADE разчита на истинска индустрия в игрите (за разлика от цената на биткойн и цената на лайткойн), за разлика от дългосрочния залог за създаване на напълно нова цифрова финансова система, въртяща се около нестабилна валута. Този фокус върху реални продукти и услуги прави MCADE уникално предложение в крипто пространството, което може да му позволи да надмине някои от по-спекулативните активи на крипто пазара.

Можете да участвате в предварителната продажба на Metacade от тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!