Два нови смартфона NOKIA с дебют във VIVACOM

Nokia и VIVACOM ще зарадват 5 късметлии във фейсбук игра с чисто нови телефони

OFFNews Последна промяна на 18 април 2018 в 16:45 2182 0

Два от най-новите модели на NOKIA влизат в магазините на VIVACOM тази седмица. Това са Nokia 6.1 и Nokia 7 Plus+.

И двата смартфона разчитат на Android One - най-чистата форма на Android, която предлага рационализиран, лесен за използване интерфейс. Благодарение на него устройствата сами ще актуализират системата си за сигурност и ще обновяват операционната си система в следващите две години, което означава, че притежателите им ще разполагат с последните иновации на Google навреме и когато им потрябват.

Двата смартфона идват с набор от предварително инсталирани приложения и безплатно неограничено пространство за съхранение на снимки с високо качество в облака Google Photos.

Nokia 6.1 показва над 60% по-добро представяне в сравнение с предходния модел Nokia 6. Устройството постига много по-бързо сваляне и изполване на приложенията благодарение на осемядрен на 2.2GHz процесор Qualcomm Snapdragon 630 и RAM памет от 3GB.

Камерата определено е една от привлекателните черти на този смартфон. Отново създадена в партньорство със ZEISS Optics и с особената си двойна светкавица, новият Nokia 6.1 превръща всяка снимка в достойна за споделяне на момента. Основната камера е 16 MP, а предната – 8MP. Вълнуваща опция е едновременното снимане и с двете камери. Това е възможно с режима Dual-Sight, който позволява да виждате едновременно какво се случва и от двете страни на устройството. Екранът се разделя на две и паралелно споделя образите и от двете камери. А този двоен образ може да бъде не само запазен, но и споделян директно във Facebook Live или YouTube Live. Смартфонът позволява и висококачествени 4К видео записи, от които можете да изрязвате кадрите, които ви допадат, и да ги превърнете в прекрасни фотоси без компромиси в качеството.

Nokia 7 Plus+ е следващият модел, за който от самата компания твърдят: Това е телефонът, на който можеш да разчиташ. Създаден е от алуминий и специално покритие, което носи усещането за керамика. Устройството разполага с впечатляваща 3800 mAh батерия, която осигурява захранване в рамките на цели два дни. С този смартфон разчитате на още по-добър процесор - осемядрен на 2.2GHz Qualcomm Snapdragon 660 и на RAM памет от 4GB. 6-инчовият Full HD дисплей също много лесно може да бъде разделен на два отделни прозореца, на които паралелно да правите различни неща.

Камерите на Nokia 7 Plus+ са 16 MP и 12 MP, също разработени съвместно със ZEISS Optics. Осигуряват двукратно оптично увеличение и ярки цветове, които вдъхват живот на снимките ви и изключителната ефективност при слаба осветеност, за фотосесии денем или нощем. Но Nokia 7 Plus+ една още по-актуална функция - режимът Pro Camera, който е бърз и лесен начин да настроите баланса на бялото, фокуса, ISO, скоростта на затвора и компенсацията на експонацията за изключителни изображения във всекидневния ви живот.

Това устройство притежава добър слух и още по-добър звук. Където и да сте, независимо от нивото на децибелите, трите висококачествени микрофона на Nokia 7 Plus+ улавят всеки звуков нюанс благодарение на пространствена аудио технология.

И двата телефона се предлагат на достъпна цена при двугодишен договор с план от VIVACOM - Smart L+. С него месечната такса за NOKIA 6.1 е 17.98 лв., а цената на месец за NOKIA 7+ е 24.98 лв.

NOKIA и VIVACOM ще зарадват 5 почитатели на двата бранда с чисто нови смартфони от висок клас - Nokia 8. Късметлиите ще бъдат изтеглени във фейсбук игра, която стартира вчера и ще продължи до 29.04. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови