Радева се похвали с видени "страхотни красоти" в оранжериите на кралица Матилда

ОFFNews 26 май 2017 в 13:05 14645 15

"Днес беше един много особен ден. Срещнах се с най-популярните първи дами и видях страхотни красоти, особено в оранжериите на кралица Матилда", написа във фейсбук първата ни дама Десислава Радева след среща със съпругите на лидерите на НАТО.

Вчера първите дами на Франция, Турция, Словения, България, Исландия, Норвегия, САЩ, както и белгийската първа дама и кралицата на Белгия, разгледаха изложба на белгийския Рене Магрит, един от основоположниците на сюреализма. Тях ги придружи и съпругът на премиера на Люксембург Готие Дестене.

Обща снимка след срещата на съпругите на лидерите на държавите в НАТО. От ляво на дясно на стълбите: Готие Дестене, съпруг на министър-председателя на Люксембург, първата дама на Словения Мойка Стропник и първата дама на Исландия Тора Маргрет. Долу: първата дама на Франция Бреджит Макрон, първата дама на Турция Емине Ердоган, първата дама на САЩ Мелания Тръмп, кралицата на Белгия Матилда, първата дама на Норвегия Ингрид Столтенберг, първата дама на България Десислава Радева и първата дама на Белгия Амели Дербодренгиен. Снимка: EPA

Те са били и на обиколка на из Кралският замък на Лакен, където са и оранжериите на кралица Матилда, които са впечатлили съпругата на Румен Радев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29216

13

Лопе де Вега

26.05 2017 в 20:08

Абе не бе, Реди, питах само как да му викаме на това Готие, щото първи... не върви, де. Имах предвид как от "дама" да го докараме до дума, разрешена за детските градини. Не ме разбра правилно, струва ми се.

Айде, до утре вечер пред телевизията!

Поздрав!

63994

12

Red or Dead

26.05 2017 в 19:54

A, Лопе, да си имаме уваженията, НИКОГА не ме вкарвай във филми засягащите повече от.......2 пола, аз като отчайващ и НОРМАЛЕН романтик си знам и твърдо вярвам ЕДИНСТВЕНО в любовта м/у МЪЖА и ЖЕНАТА.......всичко друго е в разрез с моите морални ценности!!ТОЛКОЗ!!
В бъдеще уточнявай какво точно имаш предвид, защото с моето мъжко подсъзнание реагирам винаги първосигнално....
Апропо, не е лошо да е...'амбициозна', пак е по-добре от....НИКАКВА;)

29216

11

Лопе де Вега

26.05 2017 в 18:09

Реди, имам предвид, че може да се окаже по-амбициозна отколкото е здравословно. Не обсъждам външния и вид - да е жива и здрава - нека хубавее. Това на никого не пречи.

Защо не искаш да ми помогнеш с дилемата (трилемата?) с Готието - как да му викаме. Това много ме затруднява.

Поздрав!

63994

10

Red or Dead

26.05 2017 в 17:24

Лопе, не бъди мнителен де.....Десислава изглежда всъщност доста добре, особено на фона другите, може би само Мелани е по-изкусителна, е все пак на вкус и цвет.....
Апропо, предишния плужек обитаващ Президенството така и не даде повод за подобен род типично мъжки раздумки......
Бъди рахат, сигурен съм, че в бъдеще г-жа Президентшата ще изглежда все по-добре, природните дадености ги има, само предубеден човек не би ги видял, а ти не си такъв;)

29216

9

Лопе де Вега

26.05 2017 в 17:07

Еми не е правилно. Готие е съпруга барабар с другите съпруги. Само ми помогнете - как се вика на първа дама с патка? Дам, дамчо, дАмец? Не мога да се оправя с това.

А с Десислава май ще си имаме проблеми в бъдеще.

Поздрав!

15509

8

Бухльо

26.05 2017 в 15:33

Общата снимка ясно показва дали и до колко днешна Турция и останалите държави могат да споделят общи ценности.