Новата колекция бутикови дамски дрехи на Mellini Fashion предлага стил и елегантност

OFFNews 21 декември 2023 в 20:30 6507 0

Mellini Fashion

Снимка Mellini Fashion

Mellini Fashion

С настъпването на студените дни всяка дама оглежда гардероба си и започва да обмисля нови модни попълнения. В него трябва да има удобни дрехи за разходка, дамско бизнес облекло за работното ежедневие, официална рокля за вечерно парти и др.

Източник на изображението: Melini Fashion

Ако сте решили да отделите време и да потърсите желания тоалет сред морето от предложения, разгледайте новата колекция от бутикови дрехи на Mellini Fashion. Ще откриете невероятни модели, съчетаващи качество, стил и елегантност.

В колекцията няма ограничения, предвидено е по нещо за всеки вкус и повод. От елегантни рокли до изискани блузи, стилни сака и панталони – всички модели са с прецизна изработка, от удобни материи, с високо качество и с дизайн, съобразен с актуалните модни тенденции.

Елегантни рокли

Изчистеният дизайн на роклите с вталена кройка, които ще откриете, ги прави подходящи за официален повод или бизнес събитие. Класическите модели са с дължина около коляното, а ако ви допада дължина под коляното, подходяща за вас може да бъде рокля в лилаво с 3/4 ръкав.

За дамите, предпочитащи разкроени рокли, но с подчертаване на талията с колан, е например рокля брик с дълъг ръкав. С кройка без вталяване е и многоцветната рокля с ръкав тип кимоно.

Източник на изображението: Melini Fashion

По отношение на цвета и материята, в колекцията ще откриете бежови рокля от вискоза, рокля от тъмносин сатен, черно-бяла от полиамид и др.

Стилни дълги и къси сака

Сакото е желан и често неизменен елемент от офис облеклото, но в зависимост от модела, чудесно се съчетава с рокля или панталон и за ежедневието или за официален повод.

Ако предпочитате дамско сако с по-голяма дължина, разгледайте предложените модели, сред които вероятно ще ви допадне синьо сако с ревери и закопчаване с две копчета или сакото в турско синьо с яка. Може да ги комбинирате с панталон тип цигара в син или черен цвят и визията ви ще бъде много елегантна.

Източник на изображението: Melini Fashion

Късите сака стоят стилно върху рокли. Сако от черно кадифе ще подхожда много на рокля с вталена кройка и дължина около коляното.

Ако предпочитате по-светъл цвят, спрете се на късо сако брик с ефектни ръкави, което може да облечете върху тъмна разкроена рокля с принт на точки също в цвят брик.
Топло и практично за студените дни е късото сако каре в нюанси на кафявото, с ревери, закопчаване с едно копче и с декоративни копчета на ръкавите.

Интересни са също и късите сака от бежов и сив пепит с ламе, които се съчетават отлично с пола за постигане на изключително делова и стилна визия.

Изискани блузи

Като елемент от дамското бизнес облекло, подобно на роклята, и блузата може да придаде изключителна изисканост, дори ако бъде с максимално изчистен дизайн.

Ако искате да попълните с нов модел колекцията си от блузи, може да го направите с тъмносиня блуза без ръкав. Тя е изработена от 100% коприна и е с V-образно деколте. Ще изглежда чудесно в комбинация с панталон в синьо или черно. Добавите ли и подходящо сако, ще получите изискана бизнес визия.

За тези, които харесват блузи със 7/8 ръкав, има чудесни предложения за копринени модели в сиво, бежово и цикламено. С подходящ панталон, който може да изберете също от колекцията, ще се чувствате комфортно и със самочувствие за перфектно изглеждащ външен вид.

Удобни панталони

Различните модели панталони в новата колекция на Mellini Fashion обединяват в хармонично единство удобството и модата. Като стилен елемент от гардероба, панталонът придава както делово излъчване, така и елегантност. В зависимост от модела, може да го съчетаете с различен тип блуза и сако, за да постигнете желания аутфит.

Източник на изображението: Melini Fashion

Ако не искате да носите панталон само в класическия черен цвят, разгледайте предложенията за бежов панталон или в сиво тип цигара, изработени от вискоза и полиамид; панталон в зелен пепит или в турско синьо и др. Може да комбинирате панталона с подходяща блуза, която вече имате, или с нов модел от колекцията за постигане на комфорт и индивидуален стил.

Модни дамски палта

Много жени обичат студеното време заради възможността да облекат модни връхни дрехи, сред които се откроява шикозното дамско палто.

Mellini Fashion ви предлага в колекцията си различни модели палта, съобразени с актуалните модни тенденции за сезона. Те са с дължина до коляното, с класическо предно закопчаване и с колан. Изработени са от вълна или от кашмир и вълна, а подплатата им е от вискоза.

Ако имате нужда от топло и елегантно палто, вашият избор може да бъде палто в сиво-синьо каре, в лилаво и др. Кройката на палтото, материята и дизайнът са много важни, особено за деловите дами.

Източник на изображението: Melini Fashion

В колекцията на Mellini Fashion ще откриете точния модел палто с по-сдържан дизайн като цяло, за да може да отговори на изискванията за елегантен стил. По-тъмният цвят и класическата дължина и кройка на предложенията ще задоволят напълно изискванията ви в това отношение.

Новият сезон означава нова колекция за Mellini Fashion, а за вас може би нов подход към избор на облеклото ви. Разгледайте бутиковите предложения и преценете с кое от тях бихте обновили гардероба си за зимата. Рокля, блуза или друга дреха от Mellini Fashion ще ви накара да се чувствате уютно, комфортно и да изглеждате елегантно във всеки един от делничните или празнични дни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!