Предимствата на късите официални рокли: Ето как да подчертаете естествените си и изящни форми

Ако ви предстои празничен повод, на който искате да разкриете природната си красота, изберете официалната рокля, създадена точно за вашата фигура

OFFNews 08 декември 2022 в 18:21 3730 1

malkachernaroklyanagolo
къса рокля

Всяка жена е красиво творение на природата, което заслужава специално внимание.

Особено важно е да познавате своите предимства и да използвате всяка възможност да ги подчертаете, дискретно прикривайки онези части от тялото си, които не желаете да бъдат на фокус.

Празничните поводи са прекрасен момент да изтъкнете естествените си и изящни форми със стилни вечерни рокли.

Къси официални рокли

Всяка къса официална рокля, с дължина над коляното, има уникалната способност да отключи вашия потенциал на секси богиня. С тези дамски модели вие ще се чувствате комфортно през топлите месеци и на събитията, на които сте приели да присъствате като скъпи гости.

Мини дизайнът обаче не е запазена марка само за лятото. Може да заложите на него и през студените сезони, стига умело да комбинирате връхното облекло и аксесоарите.

Представителките на нежния пол с елегантна фигура и стройни крака трябва да притежават няколко ценни и луксозни екземпляра в гардероба си. Дали ще е къса бяла рокля или страстно червено бижу, решението е във вашите ръце и въпрос на въображение за цялостната ви визия.

Видове и материали

Първата зона, която трябва да обмислите при избора на модел на къса черна рокля или във всеки друг цвят, е деколтето.

Дамите с пищен бюст могат да подчертаят природните си даденост с V-образно деколте, докато тези с по-малък, е добре да заложат на овално или такова около врата. Залитането в крайности и прекалено дълбоко изрязаните тоалети не са признак за изящен стил, поради което препоръките на модните експерти гласят да ги избягвате.

Моделите вечерни рокли тип бюстие се носят с лекота от нежните създания с умерена гръдна обиколка. При тях акцентът е върху фината област на раменете и шията. Приберете високо косата си на кок или на опашка и се наслаждавайте на ефекта от стратегията си.

Къси или дълги рокли с гол гръб са за смелите момичета, които имат афинитет към привидната скромност с щипка на изненадваща съблазнителност.

Материите и цветовете са следващата стъпка към бляскаво съвършенство на вечерята или партито. Тюл, дантела, сатен, коприна… Отново е въпрос на индивидуално усещане, а като всяка дама, и вие имате отлична интуиция по темата. Помнете само, че рецептата за моден хит и съвършена визия за официални случаи, е подчертана талия и следваща извивките рокля. Тя има функцията да издължава силуета, а в комплект с високи токове, този резултат е 100% гарантиран.

С къса червена рокля вие определено ще бъдете зашеметяваща, стига яркото й и доминиращо присъствие да ви е по вкуса.

Класическата линия се движи около тъмните и пастелни тонове, които никога няма да ви подведат, а и са перфектна „сцена“ за по-ефектни накити, ако предпочитате да добавите повече разкош с тяхна помощ.

Посетете Lorreti и се насладете на лукса, който наистина ви отива!

Важен елемент от завършения ви и ефектен вид, са обувките, с които ще съчетаете бляскавия си тоалет.

Ако дължината му е около коляното, при всички случаи е подходящо да бъдете на ток, защото ниската обувка няма да създаде хармония в пропорциите.

Дългата официална рокля несъмнено изисква токове, които може и да са затворени като модел. При летните варианти разполагате с по-богат избор: сандали, балеринки, стилето.

Желателно е да не залагате на пълно съвпадение между цветовете на обувките и роклята. През последните години модата е доста красноречива в това отношение. Придържайте се по-скоро към допълващите се тонове. Червената дреха е в синхрон с черни или бежови обувки, синята чудесно се комбинира с жълти, оранжеви, червени, а зелената с кафяви. При тоалет с пъстър десен може да си позволите само едноцветен чифт, с по-семпло излъчване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!