Председателят на Стоичковите студенти на инструктаж на ГЕРБ

OFFNews 18 май 2013 в 20:12 5282 4

Венцислав Добруджалиев Снимка: Нова телевизия
Венцислав Добруджалиев Снимка: Нова телевизия

Председателят на "Движение Орлов мост" е бил засечен на инструктаж на членове на секционни комисии на ГЕРБ в Свищов. Тази вечер Нова телевизия излъчи кадри от участието на Венцислав Добруджалиев на инструктажа.

Добруджалиев бе участник в скандалното обучение на застъпници в Етрополе, подготвящо манипулация на изборите, в хотела на майката на бившия депутат от ГЕРБ Емил Димитров - Емо Фаса. В инструктажа лидерът на Младежката организация в Свищов обяснява на слушателите, как трябва да се намерят 30 000 застъпници за партията “Орлов мост”, а всеки от тях да осигури по още 10 гласоподавателя. За застъпниците били осигурени по 30 лева в изборния ден, а всеки от “вербуваните” от тях гласоподаватели щял получи по още 30 лева.

Тогава Добруджалиев обясни, че става въпрос за "семинар, обучение, на което се обясняваше какво трябва да правят застъпниците".

Месец и девет дни след лекцията в Етрополе Нова тв заснема обучение на ГЕРБ на членове на секционните си комисии в Свищов.

Изненадващо до лектора стои Венцислав Добруджалиев – председателя на Движение „Орлов мост”, чиито лидери се обявиха за водачи на протестите през февруари и които си избраха за лице Христо Стоичков.

По информация на Нова тв от "високопоставен човек в структурата на ГЕРБ" Добруджалиев бил изпратен да помага на местната структура на ГЕРБ в Свищов, за да може партията на Бойко Борисов да спечели максимално много гласове.

„Не съм работил за ГЕРБ. Аз съм свободен човек и мога да бъда където си искам”, каза Добруджалиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови