Любомир Канов, КОД: Италия предизвести края на левите глобалистки утопии, но източният социализъм деградира в путинизъм и неоимперски посткомунизъм

OFFNews 28 септември 2022 в 08:17 2119 0

Любомир Канов

Снимка КОД

Токсичното въображение на Карл Маркс ражда два типа социализъм, според Любомир Канов

Токсичното въображение на Карл Маркс ражда два типа социализъм. Всички познаваме източния сатрапски сталински социализъм, който за съжаление дегенерира в путинизъм или в неоимпериалистически посткомунизъм. 

Това коментира д-р Любомир Канов от КОД. Той заяви още:

В същото време социализмът в западния свят се разви в различни форми на глобалистки прогресивизъм, неотроцкизъм с най-разнообразни деривати и разклонения - панически климатизъм на Герта Тумберг, движения за правата на различни малцинства и най-вече сексуални, които заплашват да обхванат цялото човечество в 64 форми на сексуалност. Освен това расизъм, обвинения за нацизъм и т.н.

За радост обаче, в Западна Европа хората постепенно започват да отрезвяват и да се отърват от клишетата на лявата пропаганда.

Камбаненият звън на края на тези утопии прозвуча от камбанарията на италианските избори. Победилите “Италиански братя” веднага бяха обявени за “крайно десни”, защото всички десни винаги са “крайно десни”, а “крайно леви” някак си никога няма. Това заедно с изборите в Швеция, в Полша, в балтийските страни дава надежда, че дори и такава в началото малка партия, с 0.1% подкрепа, като “Италиански братя”, може в крайна сметка да спечели изборите в една от най-големите европейски страни.

Това означава, че КОД дори и в началото да получава малка подкрепа, заради страха “да не се загуби” гласа на избирателя, в крайна сметка ще реализира целите си - да бъде обединител на истинските десни, да бъде катализатор за формиране на силна десница в България, която да поеме отговорността за управлението на страната ни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews