Турнето на Комеди Клуб София приключи, време е за стендъп революция

OFFNews 27 септември 2018 в 13:46 1818 0

4 града, 4 дни, 5 шоута и безкрайни часове смях - това е равносметката от поредното успешно турне на Комеди Клуб София, които зарадваха своите фенове в Бургас, Варна, Добрич и Стара Загора.

Огромният интерес към шоутата на Комеди Клуба и комедиантите показа, че стендъп комедията е любимото вечерно забавление и извън столицата.

В турнето участие взеха Иван Кирков, Петя Кюпова, Александър Деянски и Николаос Цитиридис. Те, заедно със своите останали колеги от Клуба, ще стъпят за пореден път на сцената на зала 1 на НДК на 15 октомври за специалното си ново шоу "Стендъп Революция".

Всъщност турнето им беше само загрявката за годишния Фестивал на Комедията, който стартира днес (27 септември) в София и ще има над 70 събития в рамките на месец. Именно шоуто в зала 1 ще бъде кулминацията на фестивала.

Също така през октомври стартира и новият сезон в Комеди Клуб Пловдив, където ще има шоута всяка седмица.

Организаторите на Фестивал на комедията 2018 са се погрижили и за феновет на британската комедия у нас. На гости в София ще бъдат едни от най-горещите световни комедианти.

Стивън Кей Амос, Далисо Чапонда и Даниел Слос. Последният от тримата в началото на септември пусна спешъл комеди шоу в Нетфликс, което се радва на небивал успех и не слиза от челните места на класациите по гледаемост.

Може да си изберете да посетите едно от десетките шоута от програмата на Фестивал на Комедията 2018 на сайта ComedyClub.bg, както и във Фейсбук страницата на Комеди Клуб София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови