Снимат филм за Рони О'Съливан

OFFNews 23 декември 2016 в 11:53 5261 0

Животът на най-популярния играч по снукър на планетата Рони О'Съливан ще стане сюжет на холивудски филм.

За това разказа сам Рони, който е бил изненадан от интереса на продуцентите към личността му, но няма нищо против да се направи лентата. Зад проекта застава голямото филмово студио Lionsgate, а фаворит за главната роля е актьорът Джак О'Конъл.

"Свързаха се с агента ми. В началото помислих, че е някаква шега от тв шоу, но те бяха сериозни. Казаха, че искат да отпупят правата за една подобна биографична драма и да поканят за участие някои от популярните холивудски актьори, които са любители на снукъра и ще се радват да се снимат.

Ще се запозная със сценария. Ако филмът е реалистичен и представя живота ми достоверно, няма да има проблем. Казаха ми, че ще е нещо като "Черният лебед", който е от любимите ми филми. Той прилича много на моята на кариера", каза Ракетата.

Джак О'Конъл е една от изгряващите звезди на английското кино. Той започва от тв сериалитие, а през 2014 година игра главната роля във военната драма с Анджелина Джоли "Несломен", където персонажът му беше американски атлет.

"Черният лебед" (на английски: Black Swan) е американски игрален филм от 2010 година, психологически трилър и хорър, режисиран от Дарън Аронофски. Главните роли се изпълняват от Натали Портман, Венсан Касел, Мила Кунис и Барбара Хърши. Справката е от Уикипедия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!