Гледайте новия сезон на "Игра на тронове" на голям екран

ОFFNews 26 април 2016 в 15:35 2965 0

VI-ти сезон на сагата "Игра на тронове" е тук и въпросът дали Джон Сняг е жив вече е най-малкото, над което размишляват феновете.

Над 600 почитатели на сериала имаха възможност да го гледат на голям екран и със специален звуков ефект в деня премиерата, 25 април, в столицата.

По традиция и тази година HBO България организира прожекция на голям екран за всеки един от десетте епизода от VI-ти сезон в различен град на България.

Градовете и локациите, избрани за прожекцията, носят в себе си историческо послание в духа на сериала.

Маратонът, който ще продължи до 27 юни, е напълно безплатен за феновете.

На 2 май киномаратонът "Игра на тронове" пристига във Велико Търново с прожекция на паметника Асеневци. Следващите епизоди ще бъдат на 9 май в Благоевград, на 16 Май в Стара Загора, на 23 май в Русе, на 30 май в Плевен, на 6 юни във Варна, на 13 юни в Бургас и на 20 юни – Пловдив.

Финалният, десети епизод, ще бъде отново в София на 27 юни.

Билети за прожекциите могат да бъдат получени в офиси на "Telenor" в съответните градове няколко дни преди премиерата.

Информация за отделните локации очаквайте на официалните страници на "Telenor" и HBO България във Фейсбук.

Най-върлите фенове могат да гледат епизодите на легендарната сага едновременно с американското излъчване по HBO и HBO GO още в 04:00 сутринта всеки понеделник.

Вечерното излъчване по НВО всеки понеделник от 21:05 се запазва.

От дебюта си през 2011-та година, "Игра на тронове" се превърна в тотален световен феномен, както и в най-популярния телевизионен сериал на всички времена.

Сериалът е базиран на фентъзи поредицата на Джордж Р.Р. Мартин „Песен за огън и лед“, пълна с политически и сексуални интриги сред седем благороднически фамилии, които се борят за контрол върху митичната земя Вестерос.

Епичната поредица, чиито сюжетни линии са богати на обрати, свързани с предателство и благородство, семейни драми, любов, смърт, чест и достойнство, се превърна в най-популярния телевизионен сериал в историята, завладявайки съзнанието на зрителите по целия свят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!