Филмът, който човечеството няма да види в следващите 100 г.

ОFFNews 23 ноември 2015 в 18:50 16284 3

Джон Малкович често е смятан за един от най-великите актьори на своето време, така че може и да ви се стори интересно, че той ще пуска нов. Каква е уловката обаче? Че никога няма да го видите.

Филмът на Малкович и Робърт Родригес "100 години" няма да бъде пуснат по кината в - да, познахте - следващите 100 години, пише "Wired".

Засега не се знае много за филма, но е известно, че той представя различни версии на бъдещето. Трите тийзъра представят различни възможности за развитие на земята до 2115 г. - единият е изоставен и разрушен, обрасъл с растителност, другият прилича на антиутопия, а третият е свръхмодерен неонов мегаполис. Творбата ще бъде запазена на филмова лента и заключена в трезор, който ще бъде отворен след 100 години.

Малкович е направил сериозни проучвания на научната фантастика и най-популярните версии на бъдещето, които е използвал за тийзърите.

"Някои от представите за 2015 г. от преди 100 години са необичайно точни, но по-голямата част от тях са немислими. И според мен точно това е бъдещето за повечето от нас", коментира актьорът.

Може би се чудите защо Родригес и Малкович се впускат в подобно, на пръв поглед, безмислено начинание. Но нещата ще ви станат ясни, щом разберете, че филмът е част от рекламна кампания на коняка "Louis XIII", чийто бутилки на пазара в момента са произведени преди 100 години - през 1915 г.





Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!