Емил Димитров от ПФ: Вчера в 14:00 часа КТБ умря

OFFNews Последна промяна на 01 ноември 2014 в 12:10 8730 5

Емил Димитров.
Емил Димитров.

Вчера в 14.00 часа КТБ умря, в момента пишем сценария за погребението и колко ще ни струва, каза Емил Димитров–Ревизоро пред Нова тв.

В най-скоро време хората с депозити до 200 000 лева ще си получат парите, каза още Димитров.

Важно е осребряването на имуществото на банката да стане прозрачно и на пазарни цени, а не да има скрити сделки под себестойността. Затова от Реформаторския блок искаме международна разследваща компания да провери къде са отишли парите. На всички е ясно, че са раздавани необезпечени кредити, коментира от своя страна депутатът Петър Славов от групата на Реформаторите в Народното събрание.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.11 2014 в 02:19

Наглост до потрес!
17юни 2014 г. БНБ-Прессъобщение: “По повод на публикации и предположения в медиите относно Корпоративна търговска банка БНБ заявява, че внимателно и отблизо следи развитието на целия банков сектор, включително и на споменатата банка. БНБ разполага с подробни актуални данни за цялата банкова с-ма. На базата на тази информация БНБ категорично (КАТЕГОРИЧНО!) потвърждава, че банковата с-ма, вкл. и КТБ, (ВКЛЮЧИТЕЛНО и КТБ!) е с висока ликвидност и капиталова адекватност и функционира нормално”!!!!!! http://www.bnb.bg/Press Точно по времеИЗЛЪЧВАНЕ на БНБпрессъобщението главно електронно от 13-20юни се теглят 1.3 млрдКТБ. Теглят от КТБ хитреците, КТБ се обезкостява, а балъците се редят на опашки и вярват на БНБ – “КТБ е стабилна!!!”, така твърди БНБ на 17юни .... ужас !!!!!!

01.11 2014 в 18:37

Масрафа за погребението ще е за сметка на държавата,т.е. за сметка на обикновените хора!

01.11 2014 в 14:27

За Хелоуин Пеевски е маскиран като борец срещу модела ‪#‎КОЙ‬ - такъв коментар се появи във Фейсбук след мижавия протест пред парламента, организиран от “Протестна мрежа” в петък.
Протестът беше от стотина души, като на площада се появи още една група протестиращи - вложителите в КТБ.

Такова слабо присъствие показва няколко неща. Първо, става очевидно, че протестите от миналото лято до голяма степен са били в подкрепа на Бойко Борисов - поне значителната част от протестиращите са предпочитали той да се върне на власт. Сега нямат мотив да протестират. Увещанията на участници в миналогодишните протести, че не искали да се връща Борисов се оказаха наивни.

Проповядваната идеологема “моделът Кой” е неясна и не може да събере много хора под знамената. Колкото и да я повтарят хора от “Протестна мрежа” и др., това е абстракция, вместо конкретни имена.

По време на правителството на Орешарски имаше лозунги “мафия” и “боклуци”. Сега такива лозунги отсъстват. Макар да е очевидно, че понятиято “мафия” е по-близо до Бойко Борисов, отколкото до Орешарски.
Една ясна и конкретна идея може да обедини хора за някаква кауза. Зад “модела Кой” какво седи? То е нещо като числото Пи, някакво хипотетично задкулисие. Може ли да има митинг с плакати за числото Пи? Защо не го посочат конкретно? Примерно да посочат в каква комбинация, с кого е обвързан Пеевски сега. Вместо абстракцията “Кой” може да се посочи очевидно свързаният с Пеевски главен прокурор Цацаров, който пък е избран на този пост от Бойко Борисов (най-ясно заявено със знаменателната реплика “ти си го избра” от бившия градски прокурор). Може да се говори за ролята на Доган. Сътрудничеството между Борисов и Пеевски (зад когото седят ДПС и Доган) е абсолютно същото както по времето на управлението на Борисов.

В някои коментари в интернет се прокрадва идеята, че протестът в петък е казионна имитация на протест, колкото да се отбие номерът и да се покаже, че ето, нищо че ГЕРБ са на власт, ние пак ще протестираме срещу “Кой”.

На миналогодишните протести имаше добре нарисувани плакати и отпечатани фланелки на един страшен Орешарски, изобразен като череп. Такива с Борисов няма и не е имало. Очевидно го имат за по-малко страшен.

Протестът действително беше никакъв, без ентусиазъм. А в момента има повече основания за протест от миналото лято. Тогава бяха посрещани на нож мерки за нов външен дълг или кадрови назначения. Сега има не по-малко скандални назначения, беше организирана нахално пред очите на цялото общество банкова криза и се готви ограбването на активите на една банка, в парламента се договарят не по-малко скандални коалиции.

Впрочем, има време да се види ясно кой за какво се бори и “Кой” за какво служи.


*
Иван Бакалов

01.11 2014 в 12:49

"Именно заради това най-важната точка от дневния ред на парламента трябва да бъде как да се промени законът, за да не се случва подобно нещо повече."
--
Закон и сега има, но няма кой да го изпълнява.
Като начало ще е добре няколко висши държавни чиновници да влязат в затвора. Така, другите след тях ще имат едно наум.
Големия проблем в България е трайното убеждение на редица хора, че са недосегаеми.

01.11 2014 в 12:34

Гяволетата (БНБ, правителство, Парламент) ОГРАБИХА СПЕСТЯВАНИЯТА на БЪЛГАРИТЕ! ПОЗОРЕН ФАКТ !!! подло и нагло грабят СПЕСТЯВАНИЯТА на БЪЛГАРИТЕ!
17юни 2014 г. БНБ-Прессъобщение: “По повод на публикации и предположения в медиите относно Корпоративна търговска банка БНБ заявява, че внимателно и отблизо следи развитието на целия банков сектор, включително и на споменатата банка. БНБ разполага с подробни актуални данни за цялата банкова с-ма. На базата на тази информация БНБ категорично (КАТЕГОРИЧНО!) потвърждава, че банковата с-ма, включително и КТБ, (ВКЛЮЧИТЕЛНО и КТБ!) е с висока ликвидност и капиталова адекватност и функционира нормално”!!!!!! http://www.bnb.bg/Press В момента на БНБпрессъобщението главно електронно от 13-20юни се теглят 1.3 млрдКТБ. Теглят от КТБ хитреците, а балъците се редят на опашки: Истерия -БАНКОВА ПАНИКА!
А вчера 31октомври14 у ПАРЛАМЕНТО бе друго шоу, за будалЯта бугаре! песента на Куийн „The Show Must Go On“! С Парламентарен цирк! И наглост!
ОЩЕ началото 2014 г. написах: “Протестърите и техните поръчители и спонсори няма да се задоволят с разходки по жълтите павета и вериги на СУ – трябва им финансов КОЛАПС на БГ за да ЗАВЗЕМАТ властта, лигите им течаха за власт!”
И почнаха – “25 февр14 Сигнал/ протестъри с/уКТБ тържествено ТВкамери, подпис от Хр. Иванов награден служебен правосъден... ПОЧНАХА медии: “БАНКА СЕ УБИВА като МУХА С ВЕСТНИК!” (от 1929г) Почна Главпрокурора, първо отнема допуска ПодуправителБанковнадзор – блокира БНБ, Следва закани Главпрокурор http://www.legalworld.bg/37010.podupravitel-na-bnb-e-obvinen-v-prestyplenie-po-slujba-zaradi-ktb.html .
Но това е ПРЕЛЮДИЯ на ЗАВЕРАТА “КТБ” – Затова петък/13 юни Главпрокурор води ювелирна акция “КТБ” http://offnews.bg/ “Полиция ... в офисите на Цв. Василев! OFFNews преброи 8 полиц а-ла...”. И БАНКОВА ПАНИКА.... от 13-20 юни от КТБ изтеглени главно електронно 1.3 млрд от КТБ, отишли в НЕбългарски банки – Уникредит, ДСК, Алфа, Париба и т.н. – ДЮШЕШ, без реклами и напъване - готов финансов ресурс – цели 1.3 млрд... ПРИНОС на Главпрокурора – от 1929 г. е “БАНКА СЕ УБИВА С ВЕСТНИК”, а в БГ убиха КТБ с ювелирна акция на Главпрокурор петък/13 юни....
И ДОКАТО 17юни14 БНБ баламосва БГгражданите “банките са стабилни”, истерията БАНКОВА ПАНИКА се вихри, а хитрягите 13-20юни теглят електронно 1.3млрдКТБ –обезкостявят банката, целия ликвиден КТБресурс ИЗЧЕЗВА в НЕбългарски банки.
ОЩЕ в началото на 2014 г. написах – в БГ няма нищо за крадене, остават спестяванията на хората. Всичко останало от бай Тошо е веч окрадено, приватизирано, разрушено. Последното продаде Боко – Булгартабак, ЕРП и др.дребни.
ОСТАВАТ за крадене СПЕСТЯВАНИЯТА на будалЯта бугаре, рИвете!!!!