Хороскоп за 30 юни – 6 юли от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 30 юни 2018 в 00:00 3565 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Хубаво 7-дневие, обаче от началото му няма твърде да ви се вярва, че нещата вървят съвсем добре. Чак до сряда Овните трябва да поддържат по-забавено темпо, а и да странят от обичайните колегиални интриги. В понеделник сте готови да спорите, после ще анализирате детайлно въпросите и ще се уверите, че не ви засягат много. От четвъртък се връщате към стари уговорки, има куп задачи за вършене и макар че не съответстват точно на амбициите ви, ще се хващате с тях. Близките ви чакат помощ, ще намерите с какво да ги зарадвате.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Периодът е хубав за вас, но постигнатото в службата е скромно, а и вие трябва да се държите скромно в делови среди, пред общество. Във вторник и сряда Телците да бъдат много внимателни при уреждане на финансови отношения, а каквито задачи им поставят шефовете – да ги изпипват в срок и до най-малки детайли. През уикенда се посвещавате главно на дома и близки, от понеделник дискретно укрепвате връзките си, но не бързате да натрапвате идеите си за изява. Някои гонят само своя изгода, не помагат на себе си, нито на работата.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

За вас напрегнат период, нежелани делови и лични изненади се очертават до понеделник. Близнаците да позабравят амбиции и планове, усилията им ще бъдат оценявани по-бавно. Но ще получите оферти, които ви допадат. Ако проблемите са свързани и с финансови тревоги, овладейте се, ще намерите изход и от тях. Във вторник не споделяте, някои просто си дават кратък отдих. Не се увличайте даже да ви се ще по-дълго да си почивате, от сряда трябва да упорствате по задачи, да съобразявате дейността с мнение на шеф, партньори.

РАК (21.06 – 21.07)

И за вас преходът от юни към юли не е лесен, отделете малко повече време за общуване с най-близки, техните искрени съвети ще са ви от значителна полза. Раците си чертаят големи планове за изява и печалби, но от понеделник трябва да следват чужди идеи. И едни се натъкват на по-сериозни трудности, мъчно пристъпват към практическа дейност, втори се налагат на колеги и познати... Пазете се от интриганти, за решаване на всеки проблем търсете най-ефективно средство. Някои доста дълго предъвкват лични несполуки, нека вървят напред.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Краят на юни ви изправя пред важни въпроси за делови и лични партньорства. Група Лъвове се заемат с обогатяване на знанията и уменията си. Кариерата иска жертви и от понеделник някои си налагат ограничения в общуване. Друг въпрос, че има и такива от знака, които робуват на големи амбиции, а като се издигнат, бързо ще установят: лъскавите постове не са били за тях. От вторник разкривате все повече качества, които са от полза за екипи, в които действате. Избягвайте споровете, изява, принос и обич няма как да останат неоценени...

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Изпращате юни и влизате в юли с известни делови трудности, но това не ви притеснява, както обикновено. Девите чувстват, че е време да заздравят стари и да създадат нови колегиални и съседски връзки, идеите им ще се посрещат с интерес. В понеделник се съобразявайте най-вече с шефовете си, от сряда усилията ви ще увлекат и другите. Ако ви е нужна подкрепа, ще я имате, но още по-важно е с такт вие да помагате на околни, четвъртък и петък множат съюзници, приятели. И почитатели, необвързаните стабилизират отношения.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Това 7-дневие разгаря деловите ви амбиции, но вие сте умерени хора и няма да бързате с начинания, ако има пречки. През уикенда Везните не налагат идеи, в понеделник проверяват здравината на партньорства. Вторник ще ви накара да се съсредоточите в поети задачи, сряда ви носи печалби, четвъртък разширява влиянието ви. Не е случайно, в петък стратегията ви се изяснява за целия екип и работата върви без никой да се претоварва и изнервя. Мнозина ще останат доволни от свършеното и спечеленото, не е изключен и напредък в кариерата.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Лятото ви настройва за отдих и развлечения, май е по-добре да се стегнете, очертава се доста работа. За част от Скорпионите се откриват редица шансове за включване в интересни проекти, в понеделник и вторник не се налагайте, преди да сте се изяснили с шефове. Някои са по-критични към околните, но да насочат укорите и към себе си, като че ли са се отпуснали. В сряда и четвъртък трябва да приключите старите задачи, да помогнете на колеги и близки, да ги мотивирате за упорство. В любовта сте научили ценен урок без да ви се месят.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Доста ценни идеи имате за изява и печалби, трябва да ги прокарвате с голяма отстъпчивост до края на периода. Едно, че много Стрелци все току се взират в пропуски на другите, а подценяват риска от прибързаните си решения. Второ, нужна ви е помощ от влиятелни хора, но ако нямат време за вашите грижи – може да предприемете обходна маневра. В понеделник проучвайте по-сериозно ситуацията, във вторник търсете съдействие от близки и особено от дами, по-отзивчиви са. На път - важни уроци и срещи, за любов не бързайте.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Плановете ви са амбициозни, но дали и условията са подходящи за тях? Доста Козирози още през уикенда трябва да се отдръпнат от колеги и познати, които не се отнасят твърде сериозно към общите задачи или превръщат дейността в гонитба на личен интерес. От понеделник ще прокарвате идеите си с повече такт, а от вторник може и да се затворите в себе си, докато си подсигурите успешно изпълнение на ангажиментите. Ще се натъкнете на още пречки, но упорствате и в петък ще си дадете време да обмислите следващи свои изяви.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Това 7-дневие изисква стриктно уреждане на административни, делови, финансови и по-лични неща, действайте внимателно и не се налагайте на близките. През уикенда Водолеите да проучват всеки детайл, припряност и в тяхната работа, и в помощта за роднини може да им докара яд. От понеделник до сряда се вслушвайте внимателно в думите на околните, някои могат да ви навредят и вие трябва да се предпазите. Сигурен щит са ви верните приятели и старанието в работата. С техника сте излишно самоуверени, а не сте майстори.

РИБИ (20.02 – 20.03)

За вас периодът е по-динамичен, а и сте готови от уикенда да се втурнете подир амбициозните си делови цели. В понеделник Рибите ще търсят разни услуги, във вторник може да се огледат за нови партньори, имат енергия за цял екип. В четвъртък и петък изяснявайте по-внимателно бизнес и финансови въпроси, печалбата не ви е в кърпа вързана. Обаче ще ви помагат влиятелни личности, оценили са уменията, предаността ви в работата. И пестеливост не вреди... Грижете се за тонуса си, в любовта заложете и на духовно общуване.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови