Хороскоп за 28 януари – 3 февруари

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 28 януари 2017 в 00:02 13484 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Периодът е за кратка пауза и отдих, но това не значи, че ще зарежете работата си. Овните умело ще съчетават лични и делови задължения така, че да свършат всичките навреме и качествено. Тайната?... До началото на февруари се затваряте в своите грижи и задачи, а и наистина не е моментът да се месите в чужди спорове, пък и да разчитате на чужди услуги. По-вероятно е близките ви да се опират на вас, в петък това ви кара да мислите, че и малко прекаляват. Спокойно, имате сили да се справите, важното е ясно да покажете: обичате ги.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

И вие не споделяте амбициозните си идеи, а и проблеми с широк кръг колеги, познати, даже роднини. Сега мнозина разчитат на съветите и услугите ви, не е чудно, че работата ви е много, а и по-черна, и по-изпълнителска. В понеделник Телците даже ще следват чужди идеи, макар че си имат и свои, и воля да ги осъществят. В четвъртък все още е рано да изяснявате кой бил крив, кой прав, резултатът ще ви радва в петък, тогава ще покажете и обичта, и уважението си към близките. Толерантно сте накарали другите да приемат ваша гледна точка.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Динамично 7-дневие, но и да бързате за кариера и положителни промени в личен план, не подценявайте проблемите. Доста Близнаци гонят печалби и постове, до края на януари ситуацията не е ясна, в сряда и четвъртък нека да потърсят и подкрепа от колеги, познати, най-вече роднини. Ще постигнете целите си, но не прехвърляйте всички грижи само на помощниците си, а и не подчертавайте непрекъснато колко голям и важен е вашият принос. В любовта следвате своя план, ако си видите стари грешки, отношенията ще са по-здрави.

РАК (21.06 – 21.07)

Сега трябва да обърнете твърде голямо внимание на финанси и партньорства, вероятно има куп детайли за уреждане. Няма да става лесно, част от Раците да се готвят за трудни срещи с чиновници, да положат повече грижи да защитят интересите си. Но упорството ви в работата и натрупаните в нея умения не оставят съмнение, че ще се подсигурите материално и с професионална позиция, замислите ви са чудесни, пълни сте със сили, но не демонстрирате мощта си. На Сретение Господне мнозина намират и точните си съюзници.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Тези дни са динамични, но вие не разкривате настроения и тревоги, при част от знака причината се крие в любовни проблеми. Лъвовете да поддържат по-умерено темпо сега, помощта ще идва от приятели и роднини, а особено при отстраняване на спънки в деловата сфера. Запазете дискретност и ако се окажете заплетени в някакви съперничества, сами ще отвоювате победа. Краят на януари ви насочва към нови партньорства, дори да ви се иска самостоятелна изява, в екип ви е по-сигурно, та избягвайте спорове, с чар ще печелите повече.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Не ви се отлага решаване на разни проблеми, но ситуацията изисква търпение и особено за онези от знака, които чакат съдействие от партньори. Хората сега имат други грижи, а вие не сте наясно с ред важни детайли. Девите ще открият и шансовете, и нужната им информация и подкрепа в началото на февруари. Въпреки че кипите от енергия за постигане на амбициозни цели, а има и как да спечелите добре, не се изтъквайте най-напред в екипа в четвъртък. В личен план избягвайте да обсъждате друг. На купони ще чувате окуражаващи вести.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

До края на януари се натрупват куп въпроси в делови и личен план, редно е да бъдете предпазливи и да не ги усложнявате излишно. Група Везни следва да анализират по-внимателно мотивите на другите участници в тези ситуации, така ще отмерят точно реакциите си. В сряда сте доста критични, в четвъртък бързате за нови съюзи и чак в петък усещате прилив на сили, само че няма да се месите в спорове на околни, нито ще им демонстрират влияние. Използвате шансовете си за израстване в кариерата, някои за създаване на любовна връзка.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

С изтичането на януари усещате прилив на все повече сили за работа, пък и за уреждане на лични проблеми. Само че Скорпионите да бъдат последователни, някои се поддават на чуждо влияние и то невинаги е положително. Така че стеснете приятелския кръг, премислете пак и някои от аргументите на хора, с които сте спорили преди, търсете помирение. До вторник ще се нагърбвате с повече услуги за близки и познати. Първите дни на февруари са напрегнати, не правете стари грешки и избягвайте разприте, за дълго ще влошават отношения.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Искате да промените някои делови и лични неща и до края на януари ще има условия за такива стъпки, но първо внимателно проучвайте ситуацията. Второ, ако се налага – търсете влиятелна помощ и закрила, не случайно по-деликатни въпроси се обсъждат на ухо сега. Стрелците могат да обединят усилия с нови съюзници и партньори, обаче в началото ще следват чужди идеи, после да внимават натрупването на разни проблеми да не ги постави в по-зависимата позиция. Ако става дума за любовни връзки, преценете имат ли перспектива.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

За вас периодът е най-напрегнат, искате в службата и вкъщи да редите нещата така, както ги разбирате и всъщност ще е най-добре. Козирозите да не бързат с изясняване на по-деликатните проблеми, понеделник носи малки и големи трудности, вторник слага на кантара печалби, но и неразбиране. Началото на февруари ще ви подтикне да обмислите пак стратегията си и да не очаквате леки победи, резултатите от усилията ви, а и новите шансове ще дойдат в петък. С тях и авторитет, който си завоювате с принципи и последователност.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Това са 7 дни, които малко по малко връщат увереността ви, че ще се справите с очертаващите се служебни и лични трудности. Защото за Водолеите и най-дребни делови проблеми често са свързани с отношенията с околните, улавят интриги, некоректност. До края на януари ще разчистите доста такива пречки, изявата и приходите ви се развиват и за сметка на хоби, завидни партньорства. Бъдете гъвкави, в началото на февруари ще поемате и още задачи, но мнението си не налагайте и си щадете нервите. Някои са много влюбени, да не го крият.

РИБИ (20.02 – 20.03)

През тези дни се държите се настрана от спорове на колеги и близки, но още зависите от техните планове или подкрепа. Група Риби да имат търпение, до края на януари редица неща ще им се доизяснят и ще могат да предприемат правилни стъпки, някои ще тръгнат на път, ще си потърсят други възможности за изява и доходи. Бъдете колкото се може по-предпазливи и бдителни, за момента позицията ви не е силна и ако сега не уреждате стриктно документи, финанси, правни въпроси... Част от знака бавно слагат точка на стари връзки.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови