Хороскоп за 29 януари – 4 февруари от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 29 януари 2022 в 00:09 3154 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Този уикенд е за отдих, ала в главата ви се въртят куп идеи за изява и печалби. Овните да кротуват, в понеделник са твърде придирчиви, но нямат условия за реализация, във вторник деликатно ще изясняват проблеми. В следващите дни не давайте воля на амбициите си, резултатите ще растат само ако проявявате търпение, постоянство. До петък едни намират влиятелна подкрепа за кариера, втори уреждат по-важните семейни дела. Не бързайте за нова любовна връзка. Дамите да се съобразяват с половинката и родата, за да е спокойно в дома им.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Напрегнати дни, към вашите проблеми се добавя и грижа за близки. От събота до сряда Телците да не бързат с реализация на план, нямат условия, някои си откриват и стари грешки. В понеделник не настоявайте за деловите си идеи, не са лоши, ала околните са на друго мнение. Във вторник действайте по задачите си самостоятелно и не приемайте чужди съвети привидно, даже от шефове. Ще привлечете влиятелна подкрепа постепенно, а колеги ще се уверят: готови сте да им помогнете при поява на пречки. Разбиране и обич вкъщи ви дават кураж.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Периодът е доста динамичен за вас, ловете шансовете си за изява и печалби още във въздуха. Група Близнаци няма да забравят и грижата за обичани хора, могат да поглезят с нещо домашни, приятели през уикенда. И за влюбените се очертава среща. После обаче вашето внимание да е в работата, в указанията на шефове. За Зарезан получавате екипни задачи и тежестта ще падне върху вас, в четвъртък ще се изяснявате, в петък ще настоявате за по-амбициозни. Нека е с мяра, макар че колегите имат доверие в професионализма и в лидерството ви.

РАК (21.06 – 21.07)

Седемдневието идва с празнични поводи, а вие не бързате да се отпускате по купони. Раците ще бъдат строги и с колеги в службата и с близки от уикенда до вторник, иначе работата изостава. В понеделник едни тръгват на път, втори проучват нова информация, търсят по-умели сътрудници. Следвайте разумен режим, за да не сте уморени и огорчени в сряда, в четвъртък пречките са и по-сериозни. Ще обедините силите в екипа си и ще постигнете желани промени и в статуса, и в дохода си. Някои се радват на поуспокоената атмосфера вкъщи...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

За вас периодът е труден в деловата сфера, едва ли трябва да разчитате твърде на услугите на роднини, приятели. От уикенда Лъвовете да сдържат амбициите си, в понеделник да привличат равностойни сътрудници. Вторник е изнервящ, спестете поне разправии с колеги и познати. Не се поддавайте на изкушения за високи печалби, те ще дойдат не с хитрости, а с постоянна и спокойна работа, знаете си нещата. Петък ви носи резултатите, за които си казвате: струваше си труда. Мнозина се радват на хармония с любим и да са от дълго време заедно.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Доста неща в деловата сфера ви остават неясни до петък. И все пак запазвайте спокойствие, май се разсейвате заради празничните срещи с близки и познати. От уикенда още Девите обмислят куп идеи за работа, в понеделник да действат по-оперативно, иначе ще пропилеят шансовете. Вторник е за анализите, може би ви тревожат финансови теми. Тихо, кротко и без бързане ще вземете нещата под контрол, но не напирайте да споделяте нови идеи, първо ги проверете още веднъж за себе си. Дискретно укрепвате отношения с хора, на които държите...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Периодът е пълен с поводи за купон, но делата не страдат. От уикенда Везните са си начертали амбициозна програма, от понеделник до петък предпочитат да действат сами, връщат се към стари уговорки, недовършени неща. Във вторник отделяте време за близки, на маса може да се срещнете с по-влиятелни хора, да дадете ход на важни начинания. В сряда уточнявате идеи и съюзи, в четвъртък изпипвате всеки детайл по тях. Изкушават ви скъпи стоки, а ще откриете добро качество на по-ниска цена. Любовта сега ви зарежда с чудесни преживявания...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Пред плановете ви има пречки, по-разумно е да отстъпвате, вместо да спорите с колеги, клиенти или шефове. Скорпионите не искат да изпращат така януари, борят се с тежки задачи, замислят нови партньорства. Във вторник усещате и накъде тръгват промените, следвайте ги с компромисни решения, това също е признак на сила. В сряда противоречията се множат, вероятно са и за финанси, и за бъдещите ви изяви. Не се товарете с неприсъщи задължения, упорствайте по дела, които вече сте поели и ви държат настрани от разправиите в кръга ви.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Динамично 7-дневие, изпъстрено е и с празнични поводи. Стрелците да не се поддават на купонджийство, през уикенда май загърбват дела. От понеделник се стремите към служебни промени, жаждата за пост ще ви подведе да поемете отговорности, които после ще ви натежат. Във вторник задачите са трудни, но умеете да мобилизирате съмишленици. Намалете темпото в сряда-четвъртък, за куп неща не ще разчитате на помощници. Това изнервя, в петък избягвайте спорове, не са решение. Ще оздравите бюджета си. В любовта не се налагайте.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Доволни сте от изтичащия януари, пък имате и по-смели идеи за изява, доходи. Ала Козирозите ще усетят: шефовете не проявяват голям интерес към проекта. Заредете се с търпение поне до вторник, ще обсъдите темата с влиятелни хора, в сряда ще уредите финансови и правни детайли за работата. И да се включите в чужд план, правите го искрено и с желание борите пречките, това ви печели приятели, дава служебни предимства. В петък май ви изкушава бърза кариера. По-добре обърнете внимание на обичаните, радвайте се на онова, което имате.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

До Трифон Зарезан се очертава време, изпълнено с домашни грижи, хич не се отпускайте. Водолеите са наясно с проблемите, правят каквото могат, но без да изискват от друг да ги следва. Деловата седмица обаче си идва с куп задачи, до Сретение Господне се мобилизирайте за доста оперативна работа и ако трябва, търсете помощ от високопоставени. В четвъртък разчиствате изостанали неща, после намалявате темпото си, ако прецените, ще се оттеглите от стари съюзи... Имате подкрепа на най-близки за постигане на отдавна начертаната обща цел.

РИБИ (20.02 – 20.03)

През уикенда си налагате ограничения, усетът ви казва: предстоят ви тревоги. Рибите да разчитат на себе си за справяне с пречки в работата, от понеделник се изисква пълна съсредоточеност в поети задачи. Вторник и сряда успокояват, обаче после назряват спорове, ставате прицел на интриги, като демонстрирате големите си служебни амбиции. Приятели едва ли могат да ви съдействат сега, обаче вие и сами ще направите нужното да решите проблемите овреме. Бъдете по-грижовни към тонуса си, а и към обичаните, имате свои житейски радости.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови