Хороскоп за 6 – 12 юни от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 06 юни 2020 в 00:00 2517 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

На прага сте на промени и първо се погрижете за тонизиране, чакат ви куп задачи. Група Овни ще търсят съдействие от роднини в понеделник и все пак да не прибързват. Във вторник сте в по-деликатна позиция, а в сряда следва да обмисляте по-сериозно някои теми. Между тях са приходите – налага ви се да пестите, и професионалните планове, там амбициите ви май са доста високи. Избягвайте спор с хора, които винаги ви подкрепят, а ако се заемете с кауза, бъдете пример за принципи. Късмет в любовта, не я разколебавайте с флирт...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Влизате в динамична седмица, но за Задушница някои от знака са в минорно настроение. Телците да обмислят внимателно програмата си за дейност, имат доста задачи, а поемат и допълнителни ангажименти в понеделник. Вторник и сряда са за упорита работа, но не ускорявайте излишно темпо, не са изключени грешки. До петък не споделяте нови планове, само не се мъчете да извличате изгода на гърба на колеги и познати или да решавате задачи от раз, не са чак толкова прости. За лични проблеми и особено любовни чуйте интуицията си.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Пълни сте с енергия за работа, а ситуацията изисква повече такт. Даже да разчитате на хармонични делови партньорства, прокарвайте идеите си гъвкаво, до вторник нещата ще се нормализират и начинанията ще получат подкрепа, ще тръгнат по-леко. Близнаците имат да разчистват стари задачи, усилията им се натъкват на редица сериозни пречки в сряда-четвъртък. Е, борбата с тях ще заздрави взаимодействието, не приемайте отказ или отлагане с яд, за кратко е. И в любовта нещата стават бавно, обаче отношенията заслужават търпението.

РАК (21.06 – 21.07)

Труден период, а и задачите ви са доста. Раците ще получат и нови, да не се взират толкова във всеки детайл, това може да доведе до преумора и нервност, обтягане на отношения с близки. До вторник упорствате в работа достатъчно, от сряда ще прокарвате идеи за изява и печалби, следва да е с такт, някои ще чакат малко. Четвъртък е по-напрегнат заради хода на начинанията ви, но и резултатен, ще получите признание от околните. Не се възгордявайте от хвалби, вниманието да бъде към любимия, заедно можете да правите чудеса...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Напрегнат период. Пред каквито и трудности да стоите, ще победите, с всеки изминал ден нещата се успокояват и нареждат. Доста Лъвове ще чувстват това най-силно в личната сфера, партньорът им приема техните възгледи за важни неща, отношенията се стабилизират, тръгват към брак. През уикенда овладейте припряността си, в понеделник работете самостоятелно. Случайните срещи с приятели ще помогнат, ще подскажат с кого да готвите начинания. В сряда трудът ви ще е оценен, намирате закрилници и подхващате някогашните идеи.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

За вас и случайните срещи са важни: през уикенда помагат за ускоряването на ваши начинания, от вторник до четвъртък – за получаване на по-висока оценка за труда. Девите да бъдат внимателни при избора на сътрудници и партньори, иначе някои хора може да ги разочароват в трудни моменти. В петък ще се върнете и към стари идеи за изява и съюзи, има проекти и професионалисти, които са издържали проверка и си заслужават. Бъдете предпазливи с тонуса, нараняват и грешки, интриги. Свободното си време посветете на обичаните...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Седемдневието ви ще тече на по-бавни обороти, дано проявите сдържаност и такт, ако нещо не върви по плана ви. Везните да не се поддават на провокации за спорове, да не отговарят на критика. Още от уикенда ще личи, че не всички колеги и познати са на вашето делово равнище. Във вторник не се мъчете да прокарате идеи с разправии, в сряда не подценявайте обективните трудности в реализацията им. Нещата ще си дойдат по местата постепенно и от четвъртък търпението ви ще бъде възнаградено, най-много - в любовта и приятелството.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

През периода деловите ви изяви ще бъдат съпътствани от трудности, но ако сте търпеливи, ще има на какво да се радвате. В понеделник Скорпионите по-мъчно ще овладеят припряността, не споделят грижите си и с околните. Във вторник растат амбициите ви, а задачите си се трупат. Сътрудниците ви не са идеални, но не бъдете придирчиви, за да запазите ценните съюзи. Ще огледате проблемите, взискателни сте и към себе си, знаете, че нерядко ви трябва по-компетентен съвет. В личните отношения залагайте и на интуиция, и на разум.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Динамичен период, носи изненадващи възможности за делова изява, доходи. Стрелците да внимават, ще има и трудни моменти, нещата не стават от раз. В понеделник-сряда бъдете подчертано отстъпчиви с околните, и така можете да помагате в екипа работата да върви. Някои не приемат съвета, предпочитат да се затворят в себе си, боли ги заради пречки и несполуки. Защо, ще се справите с проблемите до четвъртък, в петък ще има на какво да се радвате. Най-много на обичта на близки, едни се отпускат за отдих у дома, други започват връзка...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Седемдневието е динамично, имате куп ангажименти и е редно да бъдете по-предпазливи за пречки, грешки. Не са изключени и неразбирателства с колеги и познати на финансова основа, уреждайте стриктно и точно тези въпроси. За осъществяване на някои идеи Козирозите трябва да поизчакат, в понеделник-вторник да не търсят печалби на чужд гръб, от сряда да пазят по-строг режим, за да имат време за всичко. Дамите имат голяма роля за домашната хармония, с такт изглаждат недоразумения, парират намеси в отношенията с обичаните.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Задушница настойва минорно мнозина от вас, следващите дни ще ви се видят напрегнати, уморителни. Водолеите да се стегнат, да изяснят някои проблеми поне за себе си. От понеделник в работата се очертават трудности, подбирайте точно задачи, идеи за изява. Във вторник ще усетите, че за доста от тях още не е момент, нетърпението ви не бива да води до разправии и особено с близки. В четвъртък поемате нови и нови тежести в екипи, ограничавате се и от срещи с приятели. Ако нещо в любовта не върви, обсъдете го с половинката, но с такт.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Добре е да сте по-търпеливи през периода. Доста Риби са уверени, че проектът им за изява и печалби е хубав, така е, но още не е момент за реализация, а не им се слушат и разумни съвети. Е, в понеделник се опитайте да се впишете в плана на шефа, в сряда укрепвайте връзките си с колеги и партньори дори да поемете повече работа. В четвъртък-петък си налагате ограничения, няма да говорите нито за идеи, нито за пропуски, а ако околните обичат клюките – вие ще бъдете пас. В личен план не позволявайте на разногласията да се изострят.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови