Хороскоп за 23 – 29 март от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 23 март 2019 в 00:00 773 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Предстоят нелеки дни в деловата сфера, но идеите ви са ОК и си струва да положите повече усилия, за да организирате точното им изпълнение. Още от уикенда Овните да бъдат внимателни с партньори и съмишленици, наблягат на приказки, а лозето иска мотика... Мнозина ще укротят темпото, от вторник до четвъртък не е време да изясняват деликатни теми в сътрудничество, имат куп задачи. Строгостта и всеотдайността ви са урок за малки и големи. Децата не ще го забравят, възрастните вкарвате в ред без кавги, не коментирайте грешки.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Динамично 7-дневие, но дали можете да разчитате във всички дела на екип и рода? Група Телци имат амбициозни замисли и са готови да се сдърпат даже с близки, които не са на тяхна вълна през уикенда. Не е уместно, на Благовец ще проличи, че не сте взели предвид евентуални рискове, хич не се налагайте. Във вторник и сряда бъдете по-отстъпчиви, другите също имат идеи, от някои бихте извлекли добри дивиденти. Четвъртък е за нови планове, не за връщане към стари уговорки и мрънкане за чужди пропуски. Иначе сами се ощетявате...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Мъчите се да изпипате всеки детайл в работата, а дали не губите перспектива? Част от Близнаците поемат и много обещания към колеги, познати и близки, но май трябва да търсят обиколни пътища за изпълнението. И в понеделник няма да споделяте притеснения по този повод, може да се наложи от някои идеи да се откажете за дълъг период, ако нямате условия. В сряда внимавайте на път, с нови хора и данни. В четвъртък може да решите проблеми с по-подходящи съюзници, предупрежденията от околни са важни. В любовта не се налагайте.

РАК (21.06 – 21.07)

Събота е начало на кратък период, в който трябва да контролирате амбиции и емоции, не всичко става както сте искали. И влюбените Раци да се държат на заден план, за да не им наложат някоя нежелана роля. В деловата сфера сте си кроили големи планове, но ситуацията налага друго. От понеделник уреждате административни и финансови въпроси по изискванията на шефа, от вторник до четвъртък пък изоставяте свои идеи. Ако може, забравете за всякакъв спор дори с по-близки. В петък виждате реален резултат от направения компромис.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Периодът е доста динамичен, но ако поддържате баланса в отношенията, няма да ви ощетят и при по-неблаготворно стечение на обстоятелствата. Лъвовете се дразнят, че до Благовец остават в сянката на колеги и близки, макар че хвърлят много сили за изпълнение на задачи. Този понеделник и четвъртък уреждайте стриктно изяви и финанси, дори да не сте най-доволни от възможностите си. Нови шансове ще има в сряда и четвъртък, в петък бъдете отстъпчиви, не се месете и в чужди спорове. Търпението ще гарантира и щастието ви в любовта.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

При вас напрежението нараства, а деловите и личните ви неща не вървят зле. Е, част от Девите имат търкания с колеги, познати, близки, сега даже нарочно ограничават контактите. Споко, за Благовец неяснотите се разсейват, срещате хора, с които разбирателството е искрено и плодоносно. От сряда се връщате към стари идеи и връзки, трудът ще е тежък, но дава резултат и съюзите ще се хармонизират. Необвързаните откриват любовта, била наблизо, а на тях не им се е вярвало. Други получават ценни препоръки и влизат в отбрано общество...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

През тези 7 дни неведнъж ще решавате да се усамотите в свой свят – понякога заради лични проблеми, понякога заради прекалените претенции на околните към вас. Везните общуват умело и в понеделник и четвъртък ще се помъчат да изяснят някои от темите, да обединят усилия на познати и колеги в името на високи цели. В сряда не се претоварвайте излишно, знаете си своите задачи, а останалите в екипа трябва да поемат техните и да не ви се месят в работата. С такт прокарвайте стратегията си, а и в любовта така отстоявайте мнението си.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Тези дни подсказват колко е важно да изясните отношения с близки и познати, пречки възникват, но ще ги преодолявате. Група Скорпиони мечтаят за лични начинания, май е по-разумно да действат в екип. На Благовец ще се убедите, че дейността така върви по-добре, а никой не може да ви засенчи. Във вторник давате много от себе си за общи успехи, не е време да се мъчите да печелите на или зад гърба на останалите. Четвъртък и петък са по-спокойни, разчитате на другите, пък и те на вас, ала не им позволявайте да се месят в чисто ваши дела.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Периодът изисква да проявявате подчертана бдителност, задачи може да ви отведат сред нови хора и на път, да са свързани с малко позната дейност. Доста Стрелци ще приемат предизвикателства смело, от Благовец да се съобразяват с планове на влиятелни личности, до сряда-четвъртък те може да им подскажат интересни идеи, да им отправят доходни оферти. И в петък срещите обещават ненадейни шансове, обаче ако не сте премерени и предпазливи, ще има да се сърдите на себе си. В любовта – шанс за връзки, но не всички ще бъдат трайни.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Периодът е напрегнат, през уикенда анализирайте по-сериозно грижи около финанси, сътрудници. Група Козирози да се пазят от преумора в сряда, после допълнителни проблеми ще създава и тяхната критичност. В четвъртък и петък е по-разумно да бъдете отстъпчиви, сговорчиви и ако с нещичко можете да помогнете на околните - да ги предпазвате от по-сериозни рискове. Мнозина ви имат доверие, то винаги е безценно за изпълнение на общи проекти, макар сега нищо да не става бързо. Трябва време, да преодолеете натрупани емоции.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За вас – изнервящи дни, но ще намирате решение за проблемите и без спорове и усложнения с близки. В деловата сфера Водолеите се дразнят от клюките и егоизма на колеги, познати. Интриги да не ви плашат, с търпение ще налучкате път към сърцето на хората. На Благовец оценяват постоянството ви в работата, понякога чак се претоварвате. От вторник-сряда по-спокойно и по-резултатно изпълнявате задачите си, нови съюзи са успешни. В петък проявете търпение и благоразумие, има да уреждате лични въпроси. Любовта събира половинките...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Сега сте нетърпеливи да свършите служебни и лични дела, да не се наложи да преработвате 2-3 пъти неща, които не сте се изяснили с близки, партньори, колеги, клиенти. Не те са виновните. Рибите с повече такт и проникновеност ще уловят подходящ момент за реализация на важните проекти, във вторник и сряда даже може да поразширят кръга на посветените. В петък поемате куп отговорности, претоварвате се. По-добре научете и другите къде е скрит ключ към успеха. Така постигнатото ще радва всички, но и на купон покажете мяра.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !