Хороскоп за 11 – 17 юли от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 11 юли 2020 в 00:00 1943 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Напоследък упорствате по делови и лични планове в по-затрудняваща ви обстановка. Едни Овни не са съвсем наясно с куп неща през уикенда, други ще бързат да се приспособят към ситуацията и изискванията на шефове още този понеделник. Във вторник преценете пак и по-внимателно тактиката си, само инат не стига. Някои от знака следва да посмалят амбициите, да искат услуги от колеги и познати, да уреждат стриктно парични и правни детайли, успехът ще е по-висок. В любовта не всичко е по вашему, но и така се чувствате добре.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Сега сте по-припрени, някои от знака са влюбени и бързат да уредят лични неща. По-уместно е да покажете търпение и за връзка, и за делови проблеми. Иначе през уикенда Телците може да се отзоват в неподходяща среда, а в понеделник да се натъкнат на неочаквани пречки. Не се оставяйте на големите си амбиции, заради изявата мнозина поемат още и още обещания към колеги, клиенти, близки, така рискуват преумора. Бъдете отстъпчиви и сговорчиви, ще изпълните рутинните си задължения без разправии, ще укрепите важни съюзи.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

В събота и неделя си наложете по-строг режим, предстоят доста и нелеки дела. От понеделник до петък Близнаците да заложат на равномерно темпо, за едни идеи още не е момент, за други трябва да уловят благотворните ситуации. Не протакайте, не се колебайте във вторник, тогава ви се струпват и още задачи, сряда напомня за някои недовършени още начинания. Имате енергия и умения да се справите и да спечелите, после си дайте мъничка пауза до следващия проект. Избраникът ви създава грижи, може да потърсите и другаде любовта.

РАК (21.06 – 21.07)

Натоварено 7-дневие, а на вас не ви се ще да се връщате към стари уговорки и идеи. Сега Раците да планират внимателно лични и делови неща за следващите дни, в понеделник трябва да подкрепят и екипа, и близките си в битката за по-високи резултати и приходи. Вторник е напрегнат и до вечерта ще постигнете заслужено удовлетворение. Четвъртък-петък посвещавате на повече общуване, ала ако имате да уреждате по-лични въпроси, бъдете подчертано дискретни и търпеливи. Хубавото е, че чувствате подкрепа от любимия и делите тегобите.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Сега вие укрепвате делови и лични съюзи, макар че още в сряда ще се види: готови сте да следвате и чужди идеи. През първите 4 дни Лъвовете като че ли бързат да оправят по-интимни проблеми, някои са влюбени, втори преодоляват намеса в живота си, трети воюват за пълното доверие на своя избраник. Ще се чувствате доволни от постигнатото с толкова усилия... В служебната сфера бягате от спорове, но в четвъртък пречките се сипят изневиделица, търсете стари приятели за помощ. В петък довършете задачите си, има време за купон.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Хубаво 7-дневие дори делата ви да не вървят както сте планирали. Девите ще търсят помощ от близки в понеделник, до вторник ще си дадат сметка, че май прекаляват с амбиции за изява и печалби. Сега не пост, а подкрепа и разбиране за околните ще ви правят лидера на екип, рода. От сряда можете да откъсвате повече време за общуване и даже за купони с роднини, познати, уж загубените за това часове ще избистрят общи бъдещи проекти за дейност. Имате нужда от отдих, тонизиране, уреждане на лични неща, но в любовта бъдете търпеливи...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

През периода проявявате консерватизъм и практичност, макар че сигурно ви се ще да слушате сърцето си и да правите това, което то ви шепне. В понеделник Везните ще изясняват важни делови въпроси, имат поводи за критика, но по-умно е да я преглътнат и да наложат първо за себе си строг режим, обичаните може да не ги следват. До петък май ще се затворите в своите грижи и радости, другите да се оправят... В сряда анализирайте внимателно бизнес проблемите, дребни камъчета обръщат кола. Бдителните ще си спестят огорчения и щети.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

С идеите си можете да обедините колеги, познати, приятели и да свършите добра работа през започващия период. През уикенда Скорпионите ще говорят на такива теми, но тогава и в следващите дни ще се държат скромно, не им трябва бърза слава. Във вторник ще останете доволни от резултатите, макар че и големи, и малки пречки спъват работата. Ако шефове ви поверят отговорни задачи в сряда, ще забравите стари спорове, за да привлечете още помощници и утвърдите лидерството си. В любовта възстановявате хармонията, олеква ви.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Седемдневието не е леко, засилете бдителността си, сега може и на близки да окажете помощ. Стрелците ще намалят темпо през уикенда, в понеделник ще анализират приятелства, партньорства. Някои ваши проекти вървят ОК, ала печалбите няма да затворят очите ви за грешки, хитруване на дребно и едро. Във вторник не ще споделяте широко нови идеи, в сряда ще бягате надалече от спорове, щом не ви засягат. От четвъртък търсите по-подходящи съюзници, приглушете критичността и се запасете с търпение, начинанията ще са трудни.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

През 7-дневието разширявате кръга си на общуване, още от уикенда ви тегли да обсъждате нови делови идеи, да привличате съмишленици. В понеделник ще се радвате на екип, с който можете да постигнете и най-амбициозни цели, във вторник умело убеждавате и влиятелни личности да ви подкрепят. Група Козирози ще оформят нови бизнес партньорства в сряда, други ще дадат воля на критичността си в четвъртък и после ще преминат към по-самостоятелни проекти. В личния живот топлите и любими, и близки със сърдечни жестове.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Ведър период, но през уикенда избягвайте разправии с близки, не са виновни, че нещо не потръгва. В понеделник Водолеите ще са уморени от отлагани и преработвани планове, в следващите дни начинанията им се натъкват на още и по-сериозни пречки. Няма да отстъпите, ще окуражавате колеги и познати, до сряда ще обърнете ситуацията в своя полза. За някои оптимизмът сега се корени във възстановеното разбирателство в любовта, небето вече изпълнява съкровените им мечти. Давате си кратък отдих, но не се увличайте по купони.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Начинанията ви са амбициозни, но деловите пречки са доста и през уикенда трябва да огледате темата в детайли. В понеделник много Риби са склонни на допълнителни задължения, няма да е от полза, може да дадат повод за критики, да оставят нещо недовършено. В сряда си наложете ограничения, ако трябва – преориентирайте се към други идеи, или се отдръпнете от някои познати, които не споделят принципите ви. Не се изкушавайте по купони на решавате финансови или любовни проблеми, мислете на какви жертви сте готови.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови